George Simion și soția sa au apărut cu bebelușul în brațe, la 9 luni de la nuntă. ”Să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii!”

Ultima poză postată de George Simion a făcut furori pe internet, după ce liderul AUR a apărut alături de soția lui. Cei doi aveau în brațe un bebeluș superb, iar internauții au „luat foc” fiind curioși să afle mai multe detalii.

20 mart. 2023, 11:08
George Simion și soția sa au apărut cu bebelușul în brațe, la 9 luni de la nuntă. ”Să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii!”

Foarte recent, George Simion și soția sa, Ilinca, au postat o fotografie care a născut o serie de zvonuri și discuții. La 9 luni de la nuntă, cei doi au apărut ținând în brațe un bebelus. Internauții au fost imediat curioși să afle mai multe detalii. Liderul AUR și soția sa au creștinat un copil și nu au ezitat să împărtășească cu fanii acest moment super din viața lor. Acest moment a fost cât se poate de emoționant pentru cei doi, mai ales în condițile în care cuplul își dorește să aducă pe lume mai mulți urmași.

Citește și: George Simion (AUR) anticipează falimentul Euroins: „Guvernul Ciucă trebuie să ia o măsură drastică, pentru care nu e pregătit” | EXCLUSIV

Cu toate ce în ultima vreme au apărut nenumărate zvonuri cu privire la relația dintre cei doi, iar „gurile rele” speculau că cei doi ar avea probleme în relația lor, în condițiile în care Ilinca s-a afișat alături de un alt bărbat, se pare că aceștia sunt mai fericiți ca oricând.

„Finuța noastră, româncuță adevărată”, au scris George Simion și Ilinca, în dreptul imaginii postate pe Instagram.

Poza postată ce cei noi a făcut furori pe rețeaua de socializare, adunând foarte multe aprecieri și comentarii. Interanuții au fost cât se poate de emoționați de poza înduioșătoare, iar majoritatea au transmis urări și mesaje frumoase.

George Simion și Ilinca s-au căsătorit în urmă cu 9 luni, iar întrebarea care este pe buzele tuturor se referă la când vor deveni cei doi părinți. George Simion a dezvăluit că amândoi își doresc extrem de mult o familie numeroasă.

„Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice. La sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune”, spunea George Simion, la romaniatv.net.

Câți bani a strâns din nuntă George Simion

În vara anului trecut, George Simion marca începutul unei frumoase povești de dragost cu Ilinca. Cei doi își uneau destinele în fața a mii de oameni, la una dintre cele mai grandioase nunți din România. Zeci de mii de invitați au fost chemați la eveniment, iar acum, la câteva luni distanță liderul AUR a dezvăluit cu câți bani s-a ales de pe urma evenimentului, dar și ce vrea să facă cu aceștia.

La nuntă, Simion a nu mai puțin de 42 de perechi de nași, care s-au întrecut în cadouri pentru miri. Gigi Becali, deși nu s-a numărat printre nași, a trimis un cadou, iar latifundarul din Pipera nu s-a zgârcit absolut deloc când a venit vorba de acesta. George Simion a povestit câți bani a câștigat la nunta din vara anului trecut, dar și ce a decis să facă cu respectiva sumă.

„Cât s-a strâns… cât ne-a mai rămas, în sensul ăsta, 15.000 de euro. Facem un proiect de spital mobil. Nu ne-au lăsat cu banii din subvenţia pentru partide să construim un spital, că e mare nevoie de spitale noi. Mă bucură că la Baia Mare se fabrică camioanele care o să constituie baza acestei caravane”, a explicat liderul AUR, potrivit as.ro.

Citește și: EXCLUSIV George Simion, însoţit de susţinători, a descins la ASF pentru a cere explicaţii: „Am aflat de la preşedintele ASF lucruri şocante. Peste 1 miliard de euro scos din ţară”