George Simion, testat pentru consumul de droguri. „20-30 de parlamentari n-ar trece testul!”

George Simion, liderul partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), a fost supus testului antidrog pentru a contracara speculațiile și acuzațiile lansate de adversarii săi politici. În urma testului, acesta a primit rezultatele și a făcut declarații referitoare la acest demers neobișnuit în viața politică.

22 nov. 2023, 19:52
George Simion, testat pentru consumul de droguri. „20-30 de parlamentari n-ar trece testul!”
George Simion, testat pentru consumul de droguri. "20-30 de parlamentari n-are trece testul!"

Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și acuzațiilor care îl vizau în ultima perioadă, George Simion a luat decizia de a se supune unui test antidrog. Liderul AUR a mers la un cabinet specializat pentru a efectua testul, alegând varianta de probă de urină. Liderul AUR a primit rezultatele testului antidrog și le-a împărtășit publicului. Acestea nu au indicat consumul de substanțe interzise de către George Simion. Testul a fost făcut pentru diverse substanțe, printre care amfetamină, metamfetamină, benzodiazepine, barbiturice, metamfetamine, fentanil, cocaină, oxicodonă, opiacee și fenciclidină.

Se pare că liderul AUR a fost curajos în această demers, susținând că nu a avut teamă să facă acest test, deoarece știe ce fel de persoană este. Într-o declarație după test, George Simion a subliniat motivul din spatele acestei decizii, legate de acuzațiile primite de la un adversar politic din cadrul USR. George Simion a declarat că speră ca și alți politicieni să aibă curajul să se supună unui astfel de test.

Citeşte şi: George Simion, mare petrecere pentru băiețelul care urmează să vină pe lume. La eveniment a fost și Mugur Mihăescu FOTO

„Un adversar politic de la USR a spus că am consumat droguri sau că sunt prea energic în ședințele de plen. Şi am venit la dvs cu echipa de filmare să îmi fac un test, să arătăm oamenilor dacă aceste acuzații sunt adevărate sau nu. Eu am curajul să fac acest test. Sper să aibă şi alţii curajul să îl facă”, a spus George Simion.

Liderul AUR a mărturisit că nu a consumat niciodată droguri, menționând că a consumat doar alcool, și aceasta în foarte puține momente. George Simion a încheiat afirmând că astfel de teste ar trebui să fie efectuate de toți cei aflați în serviciul public, sugerând că unii membri ai Parlamentului ar putea avea rezultate neașteptate.

„Am înțeles că sunt niște domni de la USR care fac în mod regulat asta (consumă droguri, n.r.), acasă. Am auzit de fostul premier Cîțu, de persoane din anturajul său. Dar nu cred. Ar trebuit să fie testați toți cei aflați în serviciul public. Dacă ar veni aici (să facă testul anti-drog) membrii Parlamentului, unii n-ar trece. Ați găsi 20 – 30 din totalul de 466 care n-ar trece testul”, a declarat George Simion.

Citeşte şi: EXCLUSIV George Simion demască cine se află în cercurile care conduc rețelele de droguri și proxenetism: „Noi avem grijă la ce intră în țara asta?”