George Simion, ultimele detalii despre nuntă. Accesul la eveniment se va face pe baza unui cod

Pe 27 august, George Simion o va duce în faţa altarului pe aleasa inimii lui, Ilinca Munteanu. Liderul AUR a invitat la nuntă tot poporul, iar recent a oferit ultimele detalii despre accesul la eveniment.

30 iun. 2022, 17:22

George Simion face nuntă mare, la care sunt invitaţi toţi simpatizanţii AUR din întreaga ţară. Totuşi, accesul la eveniment nu se va face haotic, ci în mod organizat. Mai exact, doritorii trebuie să-şi anunţe intenţia de participare la eveniment pe pagina de Facebook a lui George Simion, după care vor primi un cod în baza căruia vor putea participa la nuntă.

„Am dat invitaţii tuturor colegilor din Parlament, invit toţi românii să vină la nuntă, o să fie în judeţul Vâlcea, în satul Oveselu, o să fie o mare serbare câmpenească, nu vom avea mese pentru toată lumea, am vorbit deja cu cântăreţii. Rog, însă, pe cei care vor să vină la nuntă să-şi confirme prezenţa. Fără confirmarea prezenţei pe whatsapp, nu or să poată participa. Să ştim şi noi, vin 5000, 7000, 10000, oricâţi or veni, îi aşteptăm cu mare drag, dar să confirme participarea scriindu-mi pe Facebook să le dau linkul şi invitaţia de pe whatsapp. Să-mi scrie ca să aibă codul de confirmare”, a explicat liderul AUR.

Citeste si George Simion (AUR) a participat la o dezbatere TV în timp ce mânca înghețată: „Am cumpărat-o de jos” (VIDEO)

George Simion, ultimele detalii despre nuntă. Ce trebuie să ştie cei care vor să participe

Totodată, George Simion a explicat şi motivul pentru care a decis, într-un final, să facă publice poze şi filmări cu viitoare lui soţie, în condiţiile în care, în repetate rânduri, a spus că vrea să o ţină departe de viaţa publică.

„Am postat poze cu iubita mea pentru că sunt mulţi oameni care nu sunt tocmai prietenii noştri şi inventează. Au inventat despre mine, m-au făcut pedofil, homosexual, în fel şi chip şi mi-au găsit vreo şase viitoare soţii. Era ziua şi soţia. Şi am zis că mai bine să alung toate aceste zvonuri şi să o prezint eu simpatizanţilor noştri, tuturor celor care ne iubesc, vreau să o ţin departe de toată nebunia asta publică, de-asta nu am prezentat-o. Toată lumea care ne iubeşte îi aşteptăm la nuntă şi nu-mi doresc nimic altceva de la ei decât să ne dorească să avem prunci frumoşi şi sănătoşi”, a precizat liderul AUR.

Citeste si Cât de sexy e viitoarea soţie a lui George Simion. Liderul AUR face ultimele pregătiri pentru nuntă şi împarte invitaţiile în Parlament