George Simion (AUR) a participat la o dezbatere TV în timp ce mânca înghețată: „Am cumpărat-o de jos” (VIDEO)

George Simion a avut o nouă prestație în stilul caracteristic, într-un platou de televiziune din România. Președintele Partidului AUR a participat la o dezbatere în timp ce mânca o înghețată. 

30 iun. 2022, 12:09

Prezent într-o emisiune de la postul TV B1, moderată de către Robert Turcescu, liderul partidului AUR a participat la o discuție în timp ce consuma o înghețată la cornet.

În platou mai era un oficial de la PNL, purtător de cuvânt. La începutul emisiunii, George Simion a glumit cu moderatorul, fost membru al partidului creat de către Traian Băsescu, PMP și ofițer SRI:

– Moderator: Nu știu ce să zic, o fi bine, o fi rău. Poți să oprești un invitat dacă vrea să mănânce înghețată în studioul emisiunii? Nu ai cum să îl oprești. Ce faceți, domnule Simion, cu înghetața în studioul emisiunii „Sub semnul întrebării”?

– George Simion: Păi mănânc, mi-am luat o înghețată de jos, de pe Calea Victoriei…

– Moderator: Vi se pare că aici e cofetărie? E studio de televiziune.

– George Simion: Păi e studio de televiziune, dar la ce putere avem, n-ați văzut și dumneavoastră…

– Moderator: Ce putere? Vă era cald?

– George Simion: Sarcina noastră în opoziție, cred că nici nu mai trebuie să vorbim…

– Moderator: Ah, doar mâncați înghețată.

– George Simion: Da, pot să stau să ascult reprezentanții PNL cum vorbesc.

– Moderator: Foarte bine (…). Bun, până își termină domnul George Simion înghețata, nu știu dacă se bufnească râsul sau nu, dar asta este… data viitoare veniți și cu o pizza dacă e nevoie…

 

 

George Simion vrea să-l suspende pe Klaus Iohannis. A strâns 2 milioane de semnături în câteva luni

 

Preşedintele AUR a anunţat marţi că au fost strânse peste două milioane de semnături pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis.

„S-au totalizat până aseară, la 4 dimineaţă, la sediul AUR. Românii nu îl mai vor pe Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte”, a transmis liderul AUR.

Simion a amintit că această campanie de demitere a preşedintelui Klaus Iohannis s-a bucurat de o largă susţinere pe străzile oraşelor din România.

„Avem o majoritate ticăloasă, aici în Parlament, care refuză să iniţieze şi să ducă la bun sfârşit voinţa românilor de a-i curma mandatul lui Klaus Iohannis”, a afirmat deputatul AUR.

„Suntem singurul partid de opoziţie şi datorită acestui lucru am demarat strângerea de semnături pe care le vom duce în plenul reunit al celor două Camere”, a anunţat Simion, arătând că nici formaţiunea lui Ludovic Orban nu s-a alăturat acestui demers.

Potrivit celor mai recente sondaje, 1 din 10 români mai are încredere în Klaus Iohannis.