Cât de sexy e viitoarea soţie a lui George Simion. Liderul AUR face ultimele pregătiri pentru nuntă şi împarte invitaţiile în Parlament

George Simion se va căsători în curând cu iubita sa, Ilinca. Puţini ştiu, de fapt, cine este tânăra pe care preşedintele AUR o va duce la altar. Deputatul a pornit deja numărătoarea inversă până când va da uitării burlăcia şi a început să împărtă invitaţii la nuntă colegilor parlamentari.

28 iun. 2022, 14:07

Viitoarea soţie a lui George Simion se numeşte Ilinca Munteanu. Tânăra are 24 de ani, este din Slobozia şi recent a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Titu Maiorescu”.

Extrem de bucuroasă de realizarea, Ilinca s-a fotografiat purtând roba şi toca de absolventă în grădina Palatului Ştirbey de la Buftea.

Citeşte şi: Palatul Ştirbey va fi scos la licitaţie. Care este preţul de pornire

Cine este viitoarea soţie a lui George Simion. Dezvăluirile făcute de Dana Budeanu

George Simion, liderul AUR, a anunţat recent că se căsătoreşte şi i-a invitat la nuntă pe toţi simpatizanţii săi. Mulţi români s-au întrebat cine este aleasa lui Simion şi cu ce se ocupă

Dana Budeanu a dezvăluit că viitoarea soţie a lui George Simion ar lucra în Parlamentul României, la grupul parlamentar AUR.

„Ia-ți Ilinco ziua bună, de la tată, de la mumă! Ilinca Munteanu este fericita aleasă a ‘viitorului președinte’ al României și al partidului care va avea, nu-i așa, ‘70% din voturi în 2024’!

Domnișoara Munteanu are doar 24 de ani și lucrează deja în Parlamentul României, firește la grupul AUR! Așa cum ne-a promis domnu’ SIEMION, și-a dat examenele, în speță la Facultatea de Drept și a și absolvit!

Printre picături și postările de pe social media pentru viitorul soț, se ocupă și cu organizarea nunții la întâlnirile cu Adina Patru Wedding Planner, în timp ce mirele salvează România!”, a scris Dana Budeanu în aplicația Verdict, conform Gândul.

În schimb, George Simion a afirmat că logodnica sa nu vrea să se implice în Politică, alegând un traseu cu totul diferit față de al său.

„Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Nu ne dorim o expunere excesivă în spațiul public, cei care ne vor binele sunt așteptați la nuntă pe 27 august.

Îmi poate scrie oricine pe Facebook și le dau invitația la nuntă. Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în Drept și un traseu personal diferit total de al meu”, a declarat George Simion pentru Click.ro.

Pe pagina sa de Facebook, Ilinca Munteanu a scris că a urmat stagii de practică la Institutul Român pentru Drepturile Omului şi la Avocatul Poporului.

Citeşte şi: George Simion susţine că AUR a strâns peste două milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis. „Românii nu îl mai vor”

Când are loc nunta lui George Simion. Ultimele detalii despre petrecere: „O să fie o serbare câmpenească cu hore şi cu sârbe”

„Ne sunt suficiente Elenele de care am avut parte în ultima sută de ani. Cei care ne doresc bine pentru noua familie, îi aștept la nuntă pe 27 august, îmi pot scrie pe Facebook ca să le dau invitația la cununia religioasă și la petrecere.”, a transmis George Simion pe Facebook.

George Simion a publicat şi o fotografie alături de logodnica sa. „De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi!”, a scris acesta.

Mesajul prin care Simion îi invită pe români la nunta sa este însoţi şi de un link prin care urmăritorii se pot alătura unui un grup de Whatsapp al partidului AUR.

Citeşte şi: George Simion, mesaj viral pe Tik Tok. O fană a anunţat că-l fură pe ginerică la nuntă VIDEO

De asemenea, politicianul le-a spus celor care sunt interesați să participe la nuntă să vină în costum popular.

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a scris George Simion pe pagina sa de Facebook.

Evenimentul va avea loc în satul Oveselul din județul Vâlcea. George Simion se va asigura că vor exista autocare din fiecare județ.

„E un câmp foarte mare acolo în satul Oveselu din Vâlcea. Ne descurcăm. Nu o să fie cu stat la masă, o să fim mulţi probabil. O să fie aşa româneşte – o serbare câmpenească, cu hore, cu sârbe, cum ne place nouă”, a spus George Simion, la România TV.

https://youtu.be/TNQoPF3PcyU