George Șoldan, deputat PSD, aruncă săgeți către Gheorghe Flutur: „Crede că e trimisul lui Dumnezeu în Bucovina”

Deputatul PSD de Suceava, George Șoldan, l-a criticat dur pe liderul Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, pentru că în loc să fie preocupat de rezolvarea problemelor din județ se ocupă de organizarea horelor. Mai mult, George Șoldan a spus că șeful administrației județene a început să creadă că este trimisul lui Dumnezeu în Bucovina.

28 apr. 2023, 22:05
George Șoldan, deputat PSD, aruncă săgeți către Gheorghe Flutur: „Crede că e trimisul lui Dumnezeu în Bucovina”

George Șoldan a precizat că a fost întrebat recent de ce îl critică pe Gheorghe Flutur și i s-a transmis că nu ar fi bine „să se ia” de șeful administrației județene.

„Cum, tu, un tânăr deputat, îți permiți să te iei de domnul Flutur? Da, am fost întrebat asta. Ce să fac? Să aștept încă vreo 20-30 de ani? Să-l las să-și bată în continuare joc de județ, să cu motorul la ralanti, ieșind în față doar cu munca altora ori lăudându-se săptămânal în mass-media locală cu proiecte pe care mulți dintre alegătorii lui nici nu au mai apucat să le vadă realizate? Hai, nu zău. Păi dacă unii se fac că nu văd că e gol, trebuie să fie cineva care să spună adevărul. Nu de alta, dar omul ăsta chiar crede că e trimisul lui Dumnezeu în Bucovina”, a spus deputatul PSD de Suceava.

Citește și Cîţu, atac dur la adresa PSD: „Situația e de faliment. PSD nu vrea să facă reformele”

George Șoldan a mai spus că, cu două săptămâni în urmă, când județul era sub nămeți, Gheorghe Flutur, dar și prefectul Alexandru Moldovan nu erau de găsit.

, au sărit imediat vasalii să-l apere. Și, ghici ce, o săptămână mai târziu, în prima zi de Paște, pacientul Flutur și-a revenit miraculos și bătea toaca și juca-n opinci la Muzeul Satului, la încă o horă plătită din bani publici. L-o fi tratat Flutur?! Și când mai citești în presă că la festival s-a cântat , e de-a râsu’-plânsu’. Incredibil. Omul e și compozitor și a început să fie cântat la evenimente. Oare cântă și la nunți?! Dragi suceveni, ori li s-a făcut unora dor de Ceaușescu, ori le lipsesc vremurile când scriau cu oi pe dealuri pentru Elena Udrea”, a precizat Gheorghe Șoldan.

Citește și PSD cere eliminarea admiterii la liceu prin examen suplimentar din proiectul legii Educației

Șoldan l-a întrebat pe Gheorghe Flutur dacă a uitat că este președintele CJ Suceava în condițiile în care se pare că este mai preocupat de „bătut toaca și bătucit opincile”.

„Sunt atâtea probleme în județ, de la starea drumurilor județene la lipsa investitorilor, iar organizează hore. Domnule Flutur, o să continui să mă iau de dumneavoastră, atâta timp cât tot uitați de problemele din județ și veniți doar cu fumigene de presă! Da, eu, Gheorghe Șoldan, un tânăr care vrea doar să vă apucați de treabă! Măcar acum, în ceasul al 12-lea! Până la anul, când o să vină vremea să puneți opincile-n cui! Și începeți prin a vă căra singur mapa! Nu-l mai chinuiți pe prefectul Moldovan”, a continuat Gheorghe Șoldan.