George Tănase, urmărit de ghinion în dragoste. Ce i se întâmpla la fiecare întâlnire: „Interesul meu era altul”

George Tănase, urmărit de ghinion în dragoste. Comediantul a devenit extrem de popular în mediul online, iar parodiile lui se viralizează cu viteza luminii. Are o poveste de viaţă extrem de interesantă, iar la capitolul femei, povestirile lui stârnesc hohote de râs.

13 feb. 2023, 12:05
George Tănase, urmărit de ghinion în dragoste. Ce i se întâmpla la fiecare întâlnire: „Interesul meu era altul”
George Tănase, urmărit de ghinion în dragoste

George Tănase, urmărit de ghinion în dragoste. Recent, a fost invitatul lui Radu Țibulcă, iar poveștile de la podcast au durat peste o oră. Acesta a povestit despre ascensiunea lui în carieră, despre primii pași în lumea mondenă, dar și despre cum era viața lui înainte de celebritate și căsătorie.

Citeşte şi: Lidia Buble, dezvăluiri fără perdea. Artista se gândește la căsătorie și copii: „Trei băieți, dacă se poate”

George Tănase, urmărit de ghinion în dragoste

George Tănase a recunoscut că, în trecut, obișnuia să cucerească multe domnișoare. Acesta spera la o relație cu ele sau, măcăr, la câteva întâlniri. Din păcate, nici una, nici alta nu s-a întâmplat. Se pare că acestea acceptau să iasă cu el doar pentru a-i povesti probleme lor.

Mă întâlneam cu ele și de la prima întâlnire, în loc să mă duc cu ele undeva, apărea câteva una care zicea că trebuie să-mi mărturisească ceva. Și știam că după urmează.

Cum să îți explic eu ție… Interesul meu era altul. În loc să ne ducem treaba, ajungeam terapeutul acestor femei. Și, cumva, mă intriga asta pentru că îmi plăcea povestea lor”, a povestit George Tănase.

George Tănase, invitat special la iUmor, sezonul 12

Concurentul a dechis seria invitaţilor speciali. Actor de comedie și stand-upper, acesta este obișnuit cu scena de la „iUmor” atât în calitate de concurent, cât și de invitat special, iar de această dată a pregătit un număr inedit de stand-up, care a făcut deliciul tuturor celor prezenţi în sală.

Chiar dacă este obișnuit să facă stand-up, emoțiile de pe scena „iUmor” rămân la fel de mari la fiecare reprezentație.

E o bucurie să fiu aici, pentru că zilele astea s-au împlinit şase ani de când am urcat prima dată pe această scenă! Vă mulţumesc pentru emoţii, în continuare sunt la fel!”, spune George juraţilor.

Momentul său i-a cucerit pe toţi cei prezenţi la filmare, Şerban Copoţ mărturisind: „Este unul dintre preferaţii mei, am râs isteric!”.