iUmor revine pe micile ecrane. Cine sunt cei patru jurați din sezonul cu numărul 14

iUmor revine pe micile ecrane din 11 februarie la Antena 1, de la ora 20:00. Jurații din sezonul cu numărul 14 sunt Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia şi Cheloo.

30 ian. 2023, 17:49
iUmor revine pe micile ecrane. Cine sunt cei patru jurați din sezonul cu numărul 14
iUmor revine pe micile ecrane

iUmor revine pe micile ecrane. Noul sezon iUmor revine în forță pe micile ecrane cu foarte multe surprize pentru fanii stand-up-ului, dar și un nou juriu.

Citește și Pe ce a cheltuit Ana Maria Caliţa banii câştigaţi la iUmor. „Mi-am luat boxă, loc de parcare, câteva hăinuțe, vibratoare”

iUmor revine pe micile ecrane

În sezonul cu numărul 14, juriului iUmor i se vor alătura fostul concurent Nelu Cortea, dar şi Cătălin Bordea, coprezentatorul emisiunii Xtra Night Show, difuzată la Antena Stars.

“Mă simt foarte bine aici, e o onoare pentru mine să fac parte din acest show! Diferența între concurent iUmor și jurat iUmor este de la cer la pământ! Fiind jurat, îmi dau seama şi ce simt concurenții când nu le iese materialul, toate gândurile care le trec prin cap… este un moment cumplit! Totodată postura de jurat îţi oferă libertatea de a te bucura de momentele de pe scenă, pur şi simplu priveşti numărul şi fie îţi place, fie nu, fie îl terfeleşti, fie nu îl terfeleşti! Delia şi Cheloo sunt surprinzător de primitori, iar cu Baby (n.r. Cătălin Bordea) nu cred că mai e cazul să spun că mă ştiu de foarte multă vreme şi că facem foarte multe lucruri împreună – avem show-uri împreună în fiecare weekend, avem turnee, avem Podcastito împreună, mergem la club, ne și jucăm, pentru că este nașul fiului meu. Să fim jurați la iUmor este o altă chestie pe care o facem împreună și o facem cu drag, ne susținem unul pe celălalt, ne ajutăm, ne bucură foarte tare această experienţă“, a spus Nelu Cortea, la Antena 1.

Sloganul noului sezon este ”Terapie prin comedie” și va fi prezentat de Şerban Copoţ şi Dan Badea, alături de magicianul Robert Tudor, care va fi alături de concurenți în culise.

“Propunerea de a face parte din echipa iUmor a venit într-un moment cum nu se putea mai bun! Iar rolul îmi vine…mănuşă, dacă este acesta un cuvânt pe care să îl folosească un magician”, a spus magicianul Robert Tudor.

La rândul său, Cătălin Bordea a spus că se bucură să se alăture acestui proiect și că așteaptă cu nerăbdare să înceapă noul sezon.

„În primul rând, mă bucur să fiu în acest proiect, în al doilea rând, mă bucur să fiu alături de colegul meu, pentru că îmi dă o oarecare relaxare. Dar, şi pe Delia, şi pe Cheloo îi cunosc de mult timp şi nu mă tem de ei, ci de concurenţi, pentru că ştiu celelalte sezoane iUmor şi este total imprevizibil”, a spus Cătălin Bordea.

Cheloo spune că sezonul cu numărul 14 este unul diferit față de celelalte sezoane și că oamenii vor avea parte de noi surprize.

„Sezonul 14 iUmor este unul ieşit din tiparele cu care oamenii au fost obişnuiţi până acum! Sunt surprize atât la masa juriului, unde mie şi Deliei ni s-au alăturat Bordea si Cortea, dar şi pe scenă şi în backstage”, a spus Cheloo – Cătălin Ştefan Ion.

Citește și Adriana, șoferița de TIR virală pe TikTok, și-a deschis propria firmă de transport. A apărut la iUmor și la Batem Palma