Georgiana Lobonţ este însărcinată? Artista a făcut anunţul: „Un copil este o binecuvântare”

Georgiana Lobonţ este însărcinată? Este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România, bucurându-se de un succes extraordinar în plan muzical. Nici pe plan personal nu îi merge rău, are o familie frumoasă alături de Rareș Ciciovan şi cei doi copii.

26 apr. 2023, 08:26
Georgiana Lobonţ este însărcinată? Artista a făcut anunţul: „Un copil este o binecuvântare”
Georgiana Lobonţ este însărcinată?

Georgiana Lobonţ este însărcinată? Cântăreaţa a făcut declarații și despre al treilea copil al cuplului. Pentru că mai are două surori, și ea, la rândul ei, și-ar dori să fie mamă de trei copii. Chiar dacă are o fată şi un băiat, i-ar plăcea să mai aibă încă un copil.

Citeşte şi: Armin Nicoară, noi detalii despre presupusul divorț dintre Georgiana Lobonț și soțul ei: „Toată lumea a spus că s-ar fi certat din cauza mea”

Georgiana Lobonţ este însărcinată?

Însă, cei doi au o mică reținere în a mai face un copil. Se pare că atunci când Irina și Eduard erau mici, Georgiana şi soţul ei au trecut prin cea mai dificilă perioadă.

Dacă s-ar întâmpla să vină( n.r. un bebeluș) , ar fi binevenit. Eu îmi doresc din suflet, iar Rareș s-ar bucura, un copil este o binecuvântare. Dar nu am planificat, momentan. După ce ne mutăm la casa nouă, sper să reușim să ne mutăm de Crăciun, poate o să ne mai dea Dumnezeu un copil.

Mie mi-ar plăcea să mai am un copilaș, dar Rareș spune că nu vrea pentru că a fost foarte greu când am adus pe lume copiii. Eram însărcinată când am început să am succes, devenisem foarte căutată, solicitată.

Burtica creștea, aveam stări de rău. Am încercat să fiu o mamă bună, am tras pe partea profesională enorm, dar am tras și pe partea personală ca să fiu o mamă exemplu.

Mă învinovățesc că nu sunt mereu acasă cu ei, nu am prins majoritatea zilelor de naștere. Săptămâna viitoare va fi ziua Irinei, dar eu sunt în Londra la cântat, nu voi fi cu ea. Așa am pățit și cu Edy în decembrie”, a spus Georgiana Lobonţ, pentru Fanatik.ro.