Georgiana Lobonț, întâlnire memorabilă cu Florin Piersic. Ce regret are actorul pe final de an: „Ne-am îmbrățișat și ne-am vorbit”

Georgiana Lobonț, întâlnire memorabilă cu Florin Piersic. Cântăreața de muzică de petrecere s-a întors după un spectacol fastuos susținut la Sala Palatului din București, iar în aeroport s-a întâlnit cu celebrul actor. Extrem de emoționată, artista a profitat de ocazie și s-a pozat cu el, ba chiar mai mult, s-au îmbrățișat și s-au complimentat.

21 dec. 2023, 10:21
Georgiana Lobonț, întâlnire memorabilă cu Florin Piersic. Ce regret are actorul pe final de an: „Ne-am îmbrățișat și ne-am vorbit”
Georgiana Lobonț, întâlnire memorabilă cu Florin Piersic

Georgiana Lobonț, întâlnire memorabilă cu Florin Piersic. Cântăreața a scris pe rețelele sociale că celebrul actor i-a transmis multă blândețe și un regret, acela că nu a putut fi la concertul de colinde unde artista a avut zeci de invitați.

Citește și: Georgiana Lobonț, dovadă de profesionalism în conflictul cu Olguța Berbec, după ce a fost jignită de colega sa de breaslă: „Nu trebuie să ne supărăm pe succesul altuia”

Georgiana Lobonț, întâlnire memorabilă cu Florin Piersic

Am aterizat la Cluj. Am ajuns acasă la mine și m-am bucurat din tot sufletul de întâlnirea cu marele actor Florin Piersic. Mi-a dat o stare de bine prin blândețea dânsului.

Ne-am îmbrățișat. Ne-am vorbit. I-am povestit cât de frumos a fost aseară la Sala Palatului.❤️ M-a felicitat. Mi-a zis că i-ar fi plăcut să fie în sală alături de mine. Mulțumesc, Doamne, pentru toți oamenii minunați din calea mea!”, este mesajul scris de Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț se mută în casă nouă în prag de sărbători

Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram mai multe imagini din noua sa casă în care cu siguranță că a investit sume uriașe, de ordinul sutelor de mii de euro.

Casa se învârte după soare și pare desprinsă din reviste. Luxul și opulența au fost îmbinate perfect cu bun gust de către un designer de interior pe care artista a dezvăluit că îl cunoaște de foarte mult timp și cu care a trecut prin multe.

”Să avem casa noastră chiar e un VIS pe care îl am de mică. Îmi doream să am familia mea, cariera mea și casa mea. Pe primele două m-a ajutat Dumnezeu să le am…dar al treilea lucru e pe cale să se-ntâmple. A durat ceva dar am știut că nimic nu vine pe gratis și trebuie să muncesc mult dacă îmi doresc să se întâmple ceva.

Fac această postare nu din lipsă de modestie și nu pentru a mă lăuda ci pentru a sublinia un aspect foarte important. Aceste imagini sunt randări din proiectul de design interior al casei noastre, o casă veche pe care am cumpărat-o și am muncit foarte mult, pentru a o recondiționa.

Desigur că până a ajunge la “gata” mai avem de parcurs niște etape dar azi am finalizat ultimele discuții cu privire la proiectul de interior și am vrut să o laud pe Crista și pe toată echipa ei! Merită toate laudele și îi recomand cu mare drag!!! Mai avem de muncit până să ne mutăm în ea și să arate așa dar prin muncă orice se poate realiza”, a scris Georgiana Lobonț.