Georgiana Lobonț radiază de fericire! Dezvăluirea plină de emoție a intrepretei „Familia noastră s-a mărit. Am fost binecuvântați”

Pentru Georgiana Lobonț sărbătorile Pascale sunt un real motiv de sărbătoare. Pe lângă Înviere Domnului, pentru Georgiana această perioadă este asociată cu un moment important din viața ei. Iată care e lucru care i-a schimbat viața artistei.

17 apr. 2023, 13:58
Georgiana Lobonț radiază de fericire! Dezvăluirea plină de emoție a intrepretei „Familia noastră s-a mărit. Am fost binecuvântați”

Nici măcar de Paște Georgiana Lobonț nu își ia liber de la scenă. Deși are foarte puțin timp liber și cu greu găsește câteva momente de respiro, aceasta a reușit să își găsească timp pentru a realiza că este extrem de important că are o familie minunată, care îi stă alături la bine și la greu.

Citește și: Georgiana Lobonț are probleme de sănătate: „Sunt convinsă că o să mă fac bine. Trebuie să plecăm și în vacanță”

Cu toate că are mult de lucru, pentru aceasta Sărbătorile sunt în mod clar extrem de importante, tocmai pentru că are în jurul ei persoane minunate, pentru care îi mulțumește lui Dumnezeu cu fiecare ocazie. Cântăreața este extrem de credincioasă, iar Paștele este un moment cu o încărcătură emoțională importantă pentru ea, pentru că pe lângă Învierea Mântuitorului Iisus Hristos, această sărbătoare se leagă de un moment important din viața ei.

Cu patru ani în urmă, Georgiana Lobonț i-a dat naștere celui de-al doilea copil, chiar în a doua zi de Paște. Amintirea acelui moment este cât se poate de vie în inima și mintea interpretei, iar faptul că a dat viață chiar în zi de sărbătoare reprezintă o adevărată binecuvântare din partea Celui de Sus.

„Cel mai special Paște a fost în anul în care a venit pe lume fiica noastră, Irinuca. Ea s-a născut pe 29 aprilie, fix în a doua zi de Paște, în 2019. La Înviere și prima zi de Paște, eram cu burta mare, aveam și contracții, eram cu sufletul la gură.Știam că urmează să se întâmplă, numai că termenul de naștere era pe 5 mai, dar Irinuca s-a grăbit și a venit pe lume în a doua zi de Paște, undeva pe la ora 15.Atunci, a fost cel mai frumos Paște pentru noi, pentru că familia noastră s-a mărit și pentru că am fost binecuvântați cu o fetiță, pe lângă băiețelul nostru, Eduard”, a povestit artista, conform wowbiz.ro.

Cum s-au cunoscut Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan

Foarte puțină lume știe cum a început marea poveste de dragoste dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Acesteia i s-au aprins călcâiele chiar din primul moment, când aceasta era doar clasa a noua. Înainte de a oficializa sentimentele pe care artista la are pentru partenerul de viață, aceasta a mai avut o relație. Totuși artista susține că a fost vorba de dragoste la prima vedere și că a știut că el este bărbatul alături de care își va trăi viața.

„Nu-mi vine să cred că au trecut 7 ani, dar iată că m-am măritat de 7 ani și avem copii frumoși și sănătoși și totul a evoluat atât de frumos. Sincer, exact cum am visat noi, dar poate că mai frumos decât visam. E frumos la început să ții dragostea asta ascunsă, până e ceva serios. Am ascuns-o mult. Inițial venea și ne plimbam cu mașina, venea el și mă scotea de la liceu și mă ducea acasă, dar mă ducea cu 20-30 km la oră.

Ne plimbam mult și povesteam mult. Îmi plăcea că era un băiat serios, adică nu vedeam că are alte intenții, cum au băieții în general. Era un băiat cu multe aspirații, foarte hotărât, știa ce-și dorește, știa că-și dorește să se căsătorească și să-și întemeieze o familie. La prima noastră întâlnire, noi nici nu ne sărutasem, mi-a zis că el cu mine vrea să se însoare. Am rămas șocată, efectiv. M-am uitat la el și i-am zis: Tu chiar vorbești serios sau ai glumele la tine în program? El era pe repede înainte.”, mărturisit vedeta.

Citește și: Georgiana Lobonţ s-a pozat cu poala plină de zeci de mii de euro și le-a transmis un mesaj dur dușmanilor. ”Fă ceva, zbate-te!”