Georgiana Lobonţ s-a pozat cu poala plină de zeci de mii de euro și le-a transmis un mesaj dur dușmanilor. ”Fă ceva, zbate-te!”

Georgiana Lobonţ a fost protagonista ştirilor virale după aşa-zisul diviorţ de Rareș Ciciovan, împreună cu care are doi copii. Acum, "Prințesa muzicii populare din Ardeal" a revenit la ce ştie mai bine, să facă bani din cântări.

27 mart. 2023, 11:27

Georgiana Lobonţ este una dintre cele mai cunoscute și mai de succes interprete din industria muzicală din România, tarifele la un eveniment fiind de mii de euro. Cu o carieră de succes în domeniul care a consacrat-o, vedeta le cântă și îi încântă pe cei care-i iubesc muzica.

În urmă cu puţin timp, Georgiana Lobonț s-a pozat cu zeci de mii de euro în braţe şi un mesaj pe măsură pentru „”duşmani:. ”Faceți ceva, zbăteți-vă!”.

Artista este mereu solicitată pentru a întreține atmosfera la evenimente private. Indiferent dacă vorbim de nunți, botezuri sau petreceri, cei care vor să se bucure de prezența Georgianei Lobonț trebuie să scoată din buzunar sume frumoase de bani.

Georgiana Lobonț, denumită ,,Prințesa muzicii populare din Ardeal”,  a devenit cunoscută în mai multe colțuri ale țării. Talentul său muzical și vocea au propulsat-o pe culmi înalte, astfel că nu duce lipsă de cereri pentru a cânta la diverse evenimente.

Totuși, artista își prețuiește la adevărata valoare vocea și munca întregii echipe, ajungând să concureze la tarif cu nume mari de pe piață.

Pentru un program de numai o oră, oamenii trebuie să scoată din buzunar suma de 4.000 de euro. Acesta nu este singurul venit al vedetei, ea câștigând din YouTube, lunar, cel puțin 10.000 de dolari, potrivit informațiilor apărute în presă.

Chiar dacă se bucură de un succes răsunător în carieră, pare că viața privată a Georgianei Lobonț a întâmpinat schimbări radicale.

În urmă cu câteva zile, în spațiul public a apărut informația, dată chiar de soțul ei, potrivit căreia artista ar urma să divorțeze. Totuși, postările din social media ale Georgianei Lobonț arată cu totul și cu totul altceva, cum că nu ar fi probleme în mariajul lor.

Soțul artistei a făcut o serie de declarații menite să concretizeze zvonurile apărute. Rareș Ciciovan a mărturisit că mariajul cu interpreta de muzică populară ar fi ajuns la final, dar totul s-a dovedit o farsă pentru publicitate.

 

 

Georgiana Lobonţ, primele declaraţii despre divorţul de Rareş. Ce s-a întâmplat cu Armin Nicoară, de fapt: „Am fost şocată, nu eram bine”

După săptămâni întregi de zvonuri privind destrămarea căsniciei, artista a ieșit public cu dezvăluiri din viața sa privată. Ce a spus despre finul său, Armin Nicoară. „Am fost șocată, nu eram bine”, s-a exprimat cântăreața. De mai multe săptămâni, Georgiana Lobonţ se află în atenția publicului larg. Totul, după ce Armin Nicoară, finul său, a fost acuzat că a destrămat căsnicia ei cu Rareș Ciciovan, cu care are și doi copii. S-a întâmplat ca urmare a unui presupus anunț al celui din urmă că intenționează să se despartă de partenera sa de viață.

După vestea cu pricina, care nu s-a mai materializat, au apărut tot felul de zvonuri privind relația Georgianei Lobonț cu finul său, Armin Nicoară. Acesta a fost acuzat de utilizatorii din mediul online că a pus bețe-n roate în relația artistei cu soțul său. De-a lungul timpului, saxofonistul a negat toate acuzațiile, însă nimeni nu știe ce s-a petrecut în realitate.

Georgiana Lobonț a recunoscut tot. Ce s-a întâmplat între ea și soțul ei. ”Am ascuns-o mult. Nu pot să am un partener care să fie gelos”

Acum, Georgiana Lobonț a ieșit în spațiul public cu declarații despre relația ei cu Rareș Ciciovan. Este prima dată când cântăreața face dezvăluiri din viața privată, după scandalul care a făcut furori în rândul internauților. Artista a explicat cum se înțelege cu adevărat cu partenerul său de viață.

Vedeta a mărturisit că nu are probleme în căsnicie și a transmis că toate sursele care prezintă situația diferit sunt, practic, dezinformate. Artista și-ar fi dorit ca toate zvonurile privind divorțul său de Rareș Ciciovan să nu fi existat, însă nu a putut gestiona cazul în așa fel încât să nu facă mai rău. Din acest motiv, până acum, a decis să păstreze tăcerea.

„Băieţii au consumat la bar, se simţeau bine, ca atunci când eşti în vacanţă. Şi când a apărut zvonul în presă, Rareş a zis că „Staţi să vedeţi ce ştire vă dau eu”. Am rămas şocată, nu eram bine deloc. Eram în vacanţă, nu aveam nevoie de aşa ceva. Normal că mai sunt discuţii între noi doi, ca în orice alt cuplu, dar nu există posibilitatea unui divorţ.

Am postat pozele din vacanţă pentru că voiam să uit tot, mi-am închis telefonul. Nu îmi venea să cred când am citit articolul, mă gândeam la toţi cei de acasă. Aşa că am decis amândoi să nu mai spunem nimic, să nu mai dăm declaraţii legate de treaba asta”, a spus Georgiana Lobonţ, într-o intervenție televizată la Antena Stars.

Ce a spus Georgiana Lobonț despre finul său, Armin Nicoară

Cântăreața a vorbit și despre finul său, Armin Nicoară, care a oferit o serie de declarații importante de-a lungul scandalului referitor la divorț. Georgiana Lobonț a spus că s-a supărat pe saxofonist și că și-ar fi dorit ca acesta să nu vorbească public despre subiectul cu pricina.

Georgiana Lobonț, dezvăluiri despre relația cu soțul ei: „Nu am de ce să mă feresc sau să mă ascund”
În același timp, soția lui Răzvan Ciciovan a precizat că finul său s-a alarmat când s-a zvonit că el ar fi fost motivul unor presupuse probleme din mariaj. Armin Nicioară a primit amenințări în acest sens, a precizat Georgiana Lobonț.