Georgiana Lobonţ şi soţul ei, Rareș Ciciovan, au o avere uriaşă de împărțit în caz de divorţ

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, par să fi ajuns la sfârșit de drum în ceea ce le privește mariajul, deşi doar soţul a fost cel care a anunţat că va intenta divorţ, fără alte detalii.

18 ian. 2023, 11:20
Georgiana Lobonţ şi soţul ei, Rareș Ciciovan, au o avere uriaşă de împărțit în caz de divorţ
Georgiana Lobonţ şi soţul ei, Rareș Ciciovan, au o avere uriaşă

În timp ce soţul ei anunţa că divorţează, Georgiana Lobonț a mărturisit pe rețelele de socializare că se simte bucuroasă deoarece a primit bifa albastră pe Instagram care denotă faptul că este un artist verificat și de platformă. Lucrurile dintre ea și soțul ei se pare că nu au afectat-o pe vedetă, motiv prntru care a explicat că se simte bucuroasă în aceste momente.

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică popular de la noi din țară. Iar o mare parte din succesul pe care îl are i se datorează și soțului ei, Rareș, cel care îi este și impresar.

Triunghi amoros în Maldive? Armin Nicoară rupe tăcerea: „Se vede cum o sărut pe naşa Georgiana Lobonţ”

În cazul în care divorţul  u se dovedeşte un bluf pentru a-şi promova noul videoclip, cei doi, care s-au iubit opt ani, au de împărțit o avere consistentă. În primul rând, va fi război pe custodia copiilor pe care îi au împreună, iar apoi, afacerile pe care le-au clădit umăr la umăr.

Trebuie precizat că, de-a lungul ultimilor ani, chiar dacă Georgiana Lobonț era cea care era în fața camerelor de luat vederi sau pe scenă, de partea financiară a prestațiilor artistice ale cântăreței se ocupa Rareș, în calitate de impresar.

Iar datele consultate, în exclusivitate de FANATIK, indică că firmele pe care le au împreună îl au ca administrator pe Rareș, bărbatul care a luat decizia să divorțeze de Georgiana Lobonț pe când se aflau în mijlocul unui concediu care părea de vis, în Maldive, alături de finii lor, Armin Nicoară și Claudia Puican.

Iar ceea ce indică datele financiare obținute de noi este că cei doi au de împărțit o adevărată avere, la partajul pe care îl vor pune ”pe hârtie”, la divorț.

Conform legii, în cazul în care între părți nu intervine o altă înțelegere făcută ori la notar, ori în fața judecătorilor, partajul se face împărțind totul, în mod egal, la doi. În plus, cel care rămâne cu copiii va beneficia și de ajutorul – numit pensie de întreținere – din partea celuilalt părinte.

Conform datelor de la Registrul Comerțului, Georgiana Lobonț și Rareș Ciiovan sunt implicați în cinci companii, două dintre acestea fiind deschise în ultimele luni. Acestea – Georgiana Lobont Concert (cu obiect de activitate legat de organizarea de concrete și spectacole) și Cicio Best Imobiliare (care se ocupă cu închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate) nu au depus încă niciun bilanț fiscal.

Răsturnare de situaţie, ce se întâmplă cu divorţul dintre Georgiana Lobonţ şi Rareş: „Totul este bine, nu se desparte nimeni”

Celelatre trei companii – Ciciosound, Georgiana Lobont Music și Georgiana Lobont Events – au legătură direct cu artista care a devenit celebră în lumea muzicii de petrecere. Cu toate acestea, desi toate au cifre de afaceri bune, una singură dintre acestea a raportat profit.

Astfel, prima firmă a raportat aproape 300.000 de lei ca cifră de afaceri, dar pierderi de aproape 20.000 de lei în ultimul an fiscal. Cea de-a doua a marcat puțin peste 10.000 de euro la capitolul cifră de afaceri și pierderi de puțin peste 3000 de lei.

În schimb, Georgiana Lobont Events anunță un profit record luând în considerare cifra de afaceri. Astfel, la cei puțin peste 285.000 de lei încasați a raportat un profit de peste 175.000 de lei.

Aflați în Maldive, alături de finii lor, Claudia Puican și Armin Nicoară, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au decis să divorțeze după mai bine de șapte ani de mariaj și doi copii făcuți împreună. Cei doi nu au detaliat prea mult motivele divorțului, Gerogiana Lobonț, contactată de FANATIK a evitat un răspuns concret cu privire la despărțirea lor. ”Sunt în vacanță. Lăsați un mesaj. După data de 22 ianuarie vă răspund”, ne-a spus cântăreața de muzică de petrecere.

În exclusivitate, Armin Nicoară, martor al celor întâmplate în Maldive, a încercat să fie cât mai discret și să nu spună, pe șleau, cî cei doi divorțează, în speranța că, paoate, poate, este doar o criză în cuplu și se vor împăca.

” Vreau să știți că nu mă bag în familia nimănui. Eu nu m-am băgat în relația nimănui, nu distrug nicio familie. Vreau să lămuresc de acum și pentru totdeauna și să intre tuturor în cap, celor care îmi lăsați comentarii că eu nu-mi iubesc soția, că îmi bat joc de Claudia. Pot doar să vă spun că am o soție extraordinar de frumoasă și de iubitoare și nu aș da-o pe nicio femeie din lumea asta. (…).