Răsturnare de situaţie, ce se întâmplă cu divorţul dintre Georgiana Lobonţ şi Rareş: „Totul este bine, nu se desparte nimeni”

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan divorțează. Soțul interpretei de muzică populară a fost cel care a dorit separarea și a făcut primele declarații despre alegerea făcută. Ziua următoare, cei doi s-au afişat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

18 ian. 2023, 13:47

Georgiana Lobonţ a publicat pe rețelele de socializare fotografii din vacanța din Maldive alături de soțul ei, Rareș Ciciovan și copiii. Chiar dacă partenerul de viață al cântăreței a declarat pentru SpyNews.ro că va divorța, acum lucrurile dintre cei doi decurg bine și sunt mai fericiți ca niciodată. Iată imaginile care confirmă acest lucru!

Se mai despart Georgiana Lobonţ și Rareș Ciciovan? În urmă cu câteva zile, Georgiana Lobonț posta pe rețelele de socializare fotografii din vacanța în Maldive, unde era cu zâmbetul pe buze, alături de soțul ei. Acum, Rareș Ciciovan a anunțat că va divorța de mama copiilor lui. După 7 ani de căsnicie și doi copii, cei doi au ajuns la divorț. Soțul Georgianei Lobonț a confirmat despărțirea de cântăreață. Momentan, cei doi nu au depus actele de divorț, însă urmează să facă și acest pas.

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu”, a spus soțul Georgianei Lobonț pentru Spynews.ro.

La doar o zi distanță de la marele anunț, făcut chiar de soțul artistei, o sursă apropiată a cuplului dezminte totul.

Georgiana Lobonț se distrează cu soțul în Maldive, deși acesta a anunțat că divorțează de ea

Cântăreața nu a făcut nicio declarație până la momentul actual, încercând să nu dea curs niciunei speculații. În schimb, un prieten de familie susține că cei doi nu divorțează și că totul este bine între ei.

„Totul este bine, nu se desparte nimeni. Vă dorim o seară minunată si să auzim numai de bine !!!”, a scris Fane Bănățeanu, pe pagina de Facebook.

Cert este că cei doi sunt împreună în vacanță în Maldive și imaginile pe care artista le-a postat nu au nicio legătură cu realitatea. Se pare că lucrurile merg bine între ei, bucurându-se din plin de vacanță petrecută împreună și nu ai zice că cei doi sunt în punctul de a-și spune adio.

Citiți și: Primele declarații făcute de Rareș Ciciovan, după ce a anunțat divorțul de Georgiana Lobonț: „S-a terminat, e simplu! 

Georgiana Lobonț și partenerul ei au dat impresia că viața de cuplu este lipsită de neînțelegeri, având împreună și doi copii frumoși și sănătoși. Recent, deși cei doi împreună cu câțiva prieteni și copiii lor au fost plecați într-o vacanță exotică, a apărut o veste cu totul neașteptată despre relația lor de cuplu.