Georgiana Lobonț, veste neașteptată. A anunțat despărțirea: „Nu poți să stai cu un om dacă nu te mai înțelegi, mai bine să te desparți”

Georgiana Lobonț, veste neașteptată. În urmă cu câteva zile, artista și soțul ei, Rareș Ciciovan, au fost nași de cununie la o nuntă de lux în apropiere de București. Cântăreața a purtat ținute spectaculoase și a făcut un show de zile mari pe scenă, alături de cei prezenți la eveniment.

11 sept. 2023, 11:38
Georgiana Lobonț, veste neașteptată. A anunțat despărțirea: „Nu poți să stai cu un om dacă nu te mai înțelegi, mai bine să te desparți”
Georgiana Lobonț, veste neașteptată

Georgiana Lobonț, veste neașteptată. Cu ocazia acestui eveniment, artista a dezvăluit că a nășit multe cupluri, cel puțin zece la număr, iar dintre toate perechile de fini pe care le-a cununat, doar una s-a despărțit.

De această dată, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au fost nași de cununie alături de Roxana Vașniuc și soțul ei, ocazie cu care s-au distrat până în zori alături de ceilalți invitați de seamă de la petrecere, cum ar fi Armin Nicoară, Claudia Puican sau Bogdan de la Ploiești.

Citește și: FOTO Apropieri suspecte între Georgiana Lobonț și Bogdan de la Ploiești. Au fost surprinși înbrățișați și ținându-se de mână

Georgiana Lobonț, veste neașteptată

Până în acest moment al vieții sale, cântăreața de muzică populară a mărturisit că are cununați peste zece perechi de fini, care sunt foarte fericiți și împliniți acum, însă, dintre aceștia, un singur cuplu a decis să divorțeze.

Cred că am depășit numărul 10 de fini de cununie și de finuți botezați, 11 sau 12. Cuplurilor pe care le-am nășit le merge bine. Într-adevăr, am o pereche de fini care s-au despărțit.

I-am împăcat o dată și noi, dar și ceilalți cumetri ai noștri, adică toți nașii, dar, din păcate, nu poți să stai cu un om dacă ajungi să nu te mai înțelegi. Mai bine să te desparți și copilul să fie educat într-un mediu mai sănătos.”, a spus Georgiana Lobonț în cadrul unei emisiuni TV.

Cât te costă să îți cânte Georgiana Lobonț la nuntă

Georgiana Lobonț a reușit să își adune o comunitate numeroasă de fani, iar Ardealul pare să o iubească cel mai mult. În acea zonă a țării, este invitată în mod constantă să concerteze la petreceri cu sute de oameni.  Artista are un onorariu bunicel pentru programul său artistic. Dacă aceasta vine acompaniată de toată echipa de instrumentiști, prețul crește semnificativ.

Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău „se bat între ele” atunci când vine vorba despre nunțile din zona Ardealului. Mirii au ajuns să-și programeze evenimentele din viața lor în funcție de liberele pe care le au cele două cântărețe.

Tarifele celor două artiste sunt la fel. Ambele iau 1.500 de euro pentru un recital solo, însă diferența o fac instrumentiștii. Atât Georgiana, cât și Vlăduța pot ajunge să încaseze și 7000 de euro la o nuntă, în anumite condiții. Concret, Lobonț are program de două ore, în reprize de câte 45 de minute și cere între 5000-7000 de euro, în funcție de contract, cu tot cu echipa de instrumentiști.