Georgiana Lupu de la Survivor România s-a născut la închisoare: „Am furat mâncare”

Georgiana Elena Lupu este concurentă Survivor România 2021, sezonul 2, făcând parte din echipa Războinicilor. Tânăra are o poveste impresionantă de viaţă, s-a născut în închisoare şi a crescut până la 18 ani într-un centru de plasament.

08 ian. 2021, 14:26

Georgiana Lupu de la Survivor România s-a născut în Bacău și s-a luptat de la o vârstă fragedă cu multe greutăți.

Citeşte şi: Survivor România 2021. Cine este Daniel Pavel, noul prezentator

În vârstă de 24 de ani, tânăra a reușit să-și păstreze optmismul și s-a dedicat sportului o mare parte din viață. Cu peste 80 de medalii la competiții de bob și atletism, ea a dovedit deja că este o învingătoare. Mai mult, în timpul liber, Georgiana Lupu scrie poezii și a publicat prima sa carte.

M-am înscris la pentru că este o emisiune care ține mult de pregătirea psihică; îmi plac provocările. Sunt o persoană foarte puternică, cred că voi face tot posibilul să mă descurc cât se poate de bine, având în vedere că voi avea și echipa alături de mine. Pentru  nimeni nu va fi ușor, dar nici imposibil”, a declarat Georgiana-Elena Lupu, potrivit Wowbiz.ro.

Georgiana Lupu de la Survivor România s-a născut la închisoare

Războinica a avut o viaţă extrem de grea, încă de când a venit pe lume. Georgiana s-a născut la închisoare, a crescut fără părinți în mai multe centre de plasament și nu și-a cunoscut niciodată tatăl. Cu toate acestea, a reușit să devină campioană națională la bob și vicecampioană la atletism.

Citeşte şi: Jador, dezvăluiri-șoc înainte de Survivor România: „Mă simt sărac și inferior. E o chestie psihică”

Mama ei a fost arestată timp de șase luni, pentru că a furat de mâncare, timp în care Georgiana Lupu a venit pe lume. „Am furat pentru mâncare şi mi-au dat şase luni. Şi am născut-o acolo”, a spus mama ei într-o intervenție la televizată.

Imediat după nașterea ei, a fost plasată într-un centru de plasament. Georgiana Lupu și-a cunoscut mama când avea vârsta de 8 ani, iar despre tatăl ei știe doar că este din Congo. „Nu îl cunosc pe tata, dar îl iubesc”, a spus ea la iUmor.