Survivor România 2021. Cine este Daniel Pavel, noul prezentator

Survivor România 2021. Daniel Pavel este prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România”, în locul lui Dan Cruceru, care a moderat primul sezon. Emisiunea începe sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptămână.

07 ian. 2021, 12:40
Survivor România 2021. Cine este Daniel Pavel, noul prezentator
Daniel Pavel este prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România”

Survivor România 2021. Daniel Pavel, noul prezentator are o experienţă de 12 ani în media, a trecut de la o carieră promiţătoare de ofiţer în marina comercială, la cea de om de radio şi TV.

Citeşte şi: Imagini cu Faimoşii Survivor 2021. Concurenţii au plecat în Republica Dominicană

Daniel Pavel a fost prezentator al emisiunii „Business On Air”, la Radio France Internaţional, program ce a fost şi premiat de CNA în 2015, şi a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment.

Survivor România 2021. Cine este Daniel Pavel, noul prezentator

Daniel Pavel a fost redactor şef al Penny FM. A plecat în Republica Dominicană chiar din inima Austriei, Viena, acolo unde locuia de ceva vreme. „Pentru mine, «Survivor România» reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât şi oportunitatea testării unor limite de anduranţă fizică şi psihică, pe care le întâlneşti în viaţă doar dacă ai noroc.

Şi mă refer la noroc aşa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici şi curajoşi. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, aşa cum s-au obişnuit, oameni cu o ambiţie şi o determinare ieşite din comun.

E un privilegiu pentru mine să fiu alături de aceşti concurenţi, să le observ şi comentez evoluţiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoţiile lor uriaşe”, a declarat Daniel Pavel.

Citeşte şi: Jador, dezvăluiri-șoc înainte de Survivor România: „Mă simt sărac și inferior. E o chestie psihică”

Imagini din primul episod Survivor România 2021

Faimoșii și Războinicii au ajuns în Republica Dominicană și sunt pregătiți să dea tot ce este mai bun pe teren. Au apărut primele imagini din primul episod care urmează să fie difuzat în curând.

Două echipe sunt pregătite pentru a se înfrunta. Curaj, forță și determinare, tot ce au mai bun se pune la bătaie pentru a ajunge în marea finală, în aventura vieții lor! Survivor este o competiție reală, de supraviețuire, unde toate instinctele omenești sunt puse la bătaie! Începe primul joc din Survivor România! Sunteți pregătiți?”, a declarat noul prezentator al competiției Survivor România, Daniel Pavel, potrivit Wowbiz.ro.