Germania: EXPLOZIE la o uzină din Bremen, soldată cu victime VIDEO

Cel puţin o persoană a fost grav rănită în urma deflagraţiei care a avut loc miercuri, în apropiere de oraşul Bremen, la o uzină de produse chimice.

10 sept. 2014, 08:16

Un licrător al uzinei a suferit arsuri severe şi mai mulţi angajaţi s-au ales cu răni uşoare. Explozia de la uzina Ritterhude, în apropiere de Bremen, a fost auzită la o distanţă de câţiva kilometri, iar mai multe clădiri ale uzinei au fost cuprinse de flăcări. Şi casele din apropiere au fost afectate de deflagraţie, potrivit România TV.

Trei sute de pompieri şi 60 de poliţişti au fost mobilizaţi la faţa locului. Totodată, cei peste 14.000 de locuitori ai oraşului au fost sfătuiţi să rămână în locuinţe şi să închidă uşile şi ferestrele.

Cauza deflagraţiei este încă necunoscută, iar autorităţile au anunţat că va fi deschisă o anchetă asupra cauzelor accidentului, potrivit bbc.com.

Rezidenţii au povestit că s-au auzit bubuituri puternice de la câţiva kilometri distanţă de locul deflagraţiei. Răniţii au fost transportaţi la spital cu elicopterele.