Germanos face angajări la nivel naţional. Vezi ce caută şi dacă te califici

Germanos Telecom România angajează consultanţi de vânzări în următoarele oraşe: Brăila, Cluj-Napoca, Timişoara, Târgovişte, Paşcani, Calafat, Râmnicu-Vâlcea, Sibiu, Sânnicolau Mare, Alexandria, Beclean. Află dintr-un material RTV.NET dacă eşti eligibil pentru acest post şi până când poţi aplica pentru un loc de muncă vacant la Germanos.

RomaniaTV.net
16 apr. 2013, 07:07
Germanos face angajări la nivel naţional. Vezi ce caută şi dacă te califici

Candidatul potrivit pentru postul de consultant de vânzări la Germanos are cel puţin studii medii cu profil economic sau tehnic, ştie să opereze un PC, are excelente abilităţi de comunicare şi de organizare şi poate performa în condiţii de stres.

Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au unul-doi ani experienţă într-o poziţie similară, care au mai lucrat în telecom şi care au cunoştinţe sau experienţă în contabilitate primară.

În ce oraşe Germanos face acum angajări

Germanos Telecom România angajează consultanţi de vânzări în Alexandria şi în Bistriţa.
Până pe 10 mai poţi trimite candidatura pentru acest post. Detalii, aici.

Germanos mai angajează consultanţi de vânzări şi la Calafat, Râmnicu-Vâlcea, Sibiu, Sânnicolau Mare.
2 mai este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru locurile de muncă ofertate în oraşele menţionate mai sus. Mai multe detalii găsiţi aici.

Germanos recrutează pe postul de consultant de vânzări şi din următoarele oraşe: Brăila, Cluj-Napoca, Timişoara, Târgovişte, Paşcani.
Dacă întruneşti criteriile de eligibilitate explicitate mai sus, poţi trimite candidatura pentru unul din aceste locuri de muncă aici, până pe 25 aprilie.