George Simion şi-a donat salariul. Anunţul făcut de liderul AUR: Așa cum am promis, lună de lună! Fotografia care s-a viralizat pe internet!

Liderul AUR a postat pe contul personal de Facebook o fotografie cu fluturaşul său de salariu prin care anunţă că îşi donează venitul din această lună pentru cauzele din Bucovina.

15 feb. 2021, 21:34
George Simion şi-a donat salariul. Anunţul făcut de liderul AUR: Așa cum am promis, lună de lună! Fotografia care s-a viralizat pe internet!

George Simion şi-a donat salariul. Fotografia liderului AUR a reuşit să strângă un număr extrem de mare de aprecieri, comentarii şi distribuiri, iar imaginea s-a viralizat imediat. De altfel, nu toţi sunt imrpesionaţi de gestul făcut de Simion.

George Simion şi-a donat salariul. Anunţul făcut de liderul AUR

Mai mulţi români sunt supărați pentru eliminarea Dianei Șoșoacă din formațiunea politică respectivă, lucru pe care nu au ezitat să i-l facă cunoscut: „o mare dezamăgire! Ați îndepărtat-o pe doamna Șoșoacă! Restul vine de la sine, sunteți o apă și un pămănt. Credeam că sunteți o echipă, dar m-am înșelat”.

„Dacă te unești cu Diana, deveniți cei mai puternici. Dacă continui cu ai tăi, luați-vă adio de la încrederea oamenilor”, au fost unele dintre reacțiile oamenilor.

„Donez salariul! Așa cum am promis, lună de lună. Luna aceasta către Bucovina, 9000 lei vor merge către tratamentul lui Bodnar Daniel și 2350 lei către procesele de judecată pentru școlile din nordul Bucovinei. Cei care îl pot ajuta pe Daniel sunt rugați să sprijine aici:
https://www.facebook.com/donate/262073982108881/?fundraiser_source=external_url
Voi proceda similar lună de lună.”, a spus liderul AUR, pe Facebook.

Copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor a anunţat că îşi respectă promisiunea făcută în 2019, când a candidat independent pentru Parlamentul European. Simion reaminteşte că a promis, atunci, că îşi va ceda 90% din salariu dacă va fi ales în Legislativul de la Bruxelles. Nu a fost ales, însă a reuşit anul acesta să câştige un mandat de deputat în Bucureşti.

Într-un mesaj publicat în umă cu o lună pe Facebook, liderul partidului AUR, George Simion anunță că va dona 90% din salariul de parlamentar ”către o cauză civică, către cazuri speciale, lună de lună”.

Sunt parlamentar în Parlamentul României. N-am uitat cine sunt, n-am uitat ce avem de făcut şi de aceea vă anunţ că voi dona 90% din salariul meu către o cauză civică, către cazuri speciale, lună de lună (…).

Cârcotaşii vor începe cu fel de fel de chestiuni, cum încep ei de obicei. Cum şi din cei voi trăi, anul viitor voi mai scrie o carte, mai am şi celelalte cărţi, mai am exemplare din ele”, a spus George Simion într-un mesaj video, transmis pe Facebook sub titlul ”Mesajul meu pentru români: îmi donez 90% din salariu”.

Citeşte şi: George Simion, adevărul despre relaţia cu Diana Şoşoacă. „Eu sunt mai puţin cu dedicaţiile şi cu lăutarii”