GEST BIZAR făcut de un artist după ce a suferit o operaţie complicată: Mi-am gătit ŞOLDUL şi l-am MÂNCAT FOTO

Un artist din Norvegia şi-a gătit propria carne şi a mâncat-o după ce a trecut printr-o operaţie complicată. Bărbatul de 25 de ani suferea de o malformaţie la şold. După intervenţia chirurgicală el s-a decis să facă ceva util cu osul respectiv.

25 mai 2014, 14:02

Alexander Selvik Wengshoel, un artist norvegian de 25 de ani, a explicat totul la deschiderea expoziţiei sale de la Academia de Artă din Tromso, expoziţie în cadrul căreia este expus şi şodul artistului, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Restaurant închis după ce s-a descoperit că era frecventat de CANIBALI: Nu o să ghiceşti ce se afla în meniu

Am vrut să îl folosesc în arta mea. Nu am crezut că îl voi mânca. A trebuit să îl fierb pentru a da carnea jos de pe el şi când am început să o răzui, am luat o gură. Mi-am spus că nu se întâmplă zilnic să pot să îmi mănânc propria carne„, a declarat bărbatul.

Inedit este faptul că Alexander şi-a făcut masa când iubita sa nu se afla acasă. El a servit carnea alături de cartofi şi un pahar de vin, recunoscând că are gust de oaie sălbatică. Artistul s-a născut cu şoldul deformat, petrecând o mare parte a vieţii într-un scaun cu rotile. Cu toate acestea, la 21 de ani, i-a fost aprobat un transplant, operaţia fiind efectuată după un an.

Citeşte şi LUCRURI pe care nu le ştiai despre tine: Ce gust are şi ce fel de carne este CARNEA de OM?

Mai mult, el a adăugat că totul a fost un gest simbolic, faptul că a mâncat carnea l-a ajutat să scape de durerea provocată în toţi aceşti ani.

Şoldul a fost o mare problemă pentru mine timp de peste 20 de ani. A fost un mod de a uşura suferinţa„, a conchis el.