GEST DISPERAT. Un bărbat mutilat de dentist, în greva foamei VIDEO

Un bărbat din Constanţa a intrat în greva foamei pentru că de mai bine de doi ani se luptă să îşi facă dreptate. Bărbatul acuză un medic stomatolog că i-a pus greşit nişte implanturi care au provocat o infecţie. După intervenţie, a suferit luni de zile şi a avut nevoie de aproape 20 de alte operaţii. Omul a făcut plângere la parchet în 2013, dar nici acum cazul său nu a fost rezolvat, informează România TV.

24 feb. 2016, 15:49
GEST DISPERAT. Un bărbat mutilat de dentist, în greva foamei VIDEO

Coşmarul lui Florin Saragea a început în 2013, când a intrat pentru prima dată în cabinetul stomatologic al doctoriţei din Constanţa.

Am pus trei implanturi în partea superioară stângă. După o lună şi o săptămână nu mai puteam de durere, nu mai puteam să mai vorbesc, să mai merg pe stradă. Două implanturi mi-au străpuns sinusul„, a spus bărbatul.

Citeşte şi Bebeluş MORT la trei ore după operaţie. Părinţii acuză medicii de MALPRAXIS

Bărbatul a ajuns la urgenţă şi acolo a primit o veste teribilă. Osul din cerul gurii era putrezit.

Eu am pierdut mandibula, am pierdut jumătate din cerul gurii, am făcut implant de os din creasta iliacă. Am şoldul tăiat, am gura strâmbă, am obrazul cu gaură în el. Am 18 operaţii şi nici în ziua de azi nu sunt bine„, a spus bărbatul.

Disperat, omul a făcut plângere la poliţie şi la Colegiul Medicilor Dentişti. Acum, după aproape trei ani, bărbatul a intrat în greva foamei pentru că dosarul său nu a fost rezolvat. El protestează în faţa parchetului.

Cu un act de 200 de zile de îngrijiri medicale de la Medicina Legală, cu un rezultat de la Comisia Medicilor Dentişti din România care o scoate vinovată, făcută plângerea în 2013, n-am niciun răspuns„, a spus acesta.

Doctoriţa a primit o singură sancţiune până acum: i s-a interzis să mai pună implanturi timp de şase luni. Până la această oră, femeia nu a putut fi contactată.

Citeşte şi LA UN PAS DE MOARTE. Student din Iaşi plimbat între spitale şi tratat cu orez până a făcut PERITONITĂ