Crimă teribilă în Arad. Doi studenți la Medicină și-au ucis un coleg şi s-au filmat în timp ce comiteau asasinatul

Doi tineri marocani studenţi la Medicină şi-au ucis un coleg tunisian la Arad. Tragicul eveniment a avut loc în noaptea de joi spre vineri. Cei doi studenți au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

07 aug. 2022, 16:47
Crimă teribilă în Arad. Doi studenți la Medicină și-au ucis un coleg şi s-au filmat în timp ce comiteau asasinatul

Doi studenți la Medicină și-au ucis un coleg. Crima a avut loc în apartamentul aflat în cartierul arădean Vlaicu în care studenţii marocani locuiau cu chirie. Belyazid Mehdi și Fqiyah Aymen l-au spânzurat pe studentul tunisian şi au filmat întreaga scenă, potrivit România TV. Apoi, unul dintre ucigaşi a sunat la 112.

Doi studenți la Medicină și-au ucis un coleg pe fondul consumului de substanţe interzise

Crima a avut loc, se pare, probabil pe fondul consumului de alcool și stupefiante.

Pe fondul consumului de alcool si droguri, intre victima si cei doi a aparut o neintelegere care a degenerat intr-un conflict. In timp ce se imbranceau, unul dintre cetatenii marocani a apucat victima cu mainile de gat si a inceput sa o stranga. In acelasi timp, celalalt i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii in zona stomacului, iar cu un cablu tv l-a lovit peste picioare. Tanarul care a sugrumat victima si-a mentinut pozitia pana aceasta a lesinat si a decedat”, a transmis, pentru opiniatimisoarei.ro, Simona Tarcea, procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Arad.

Citeste si „Studenta criminală” a fost eliberată! A stat 13 ani în închisoare după ce a ucis un bărbat, împreună cu iubitul ei

La faţa locului au ajuns imediat un echipaj de Poliţie şi un echipaj SMURD, dar studentul de 32 de ani, Ben Souissi Mohamed Ridh, era deja mort. Cei doi tineri de 20 şi 21 de ani au fost reţinuţi imediat, ulterior au fost arestaţi preventiv. Aceştia au cerut arest la domiciliu sau control judiciar, dar magistraţii le-au respins solicitarea. Astfel, tinerii urmează să-şi petreacă după gratii următoarele 30 de zile.

Citeste si Crimă şocantă în Iaşi. Tânăr de 30 de ani, acuzat că şi-a ucis soţia pentru că nu câștiga destul la videochat