Gest extrem făcut de un bărbat! S-a spânzurat după ce a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că a ieşit din casă fără adeverinţă

Un bărbat de 53 de ani din Vaslui şi-a pus capăt zilelor după ce a primit o amendă de 2.000 de lei pentru că a ieşit din casă fără a avea asupra sa declaraţie de proprie răspundere.

RomaniaTV.net
23 apr. 2020, 08:31
Gest extrem făcut de un bărbat! S-a spânzurat după ce a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că a ieşit din casă fără adeverinţă

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 21 spre 22 aprilie în Gura Bustei din Vaslui. Un bărbat a anunţat autorităţile că şi-a găsit fratele spânzurat după o magazie din curte. A tăiat ştreangul şi până la sosirea echipajului medical a efectuat masaj cardiac.

La locuinţa celor doi a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Vaslui, format din asistent medical şi ambulanţier, care au început manevrele de resuscitare. La faţa locului a fost dirijat şi un echipaj de Poliţie. După mai bine de 20 de minute de manevre de resuscitare, efectuate la lumina lanternelor poliţiştilor, cadrul medical a reuşit să repornească inima bărbatului.

Procedura de salvare a durat mai bine de o oră şi jumătate pentru a-l stabiliza şi transporta la spital în condiţii de siguranţă pe bărbatul de 53 de ani.

Citeşte şi: Petrecere în aer liber la Suceava, cel mai mare focar de coronavirus din ţară: „Dragi poliţai, vă dau un pont” VIDEO

În timp ce bărbatul era resuscitat, fratele acestuia a povestit echipajelor sosite la faţa locului că acesta suferise un şoc după ce, cu o zi înainte, a primit o amendă de 2.000 de lei, fiind suprins pe drum, de un echipaj de poliţie, fără a avea asupra sa declaraţie pe proprie raspundere. 

Fratele a povestit că după primirea amenzii, bărbatul „nu se mai putea linişti”. Înainte de a recurge la gestul extrem, l-a anunţat că iese în curte „să se mai plimbe, să liniştească, pentru că nu poate adormi”. Văzând că nu mai revine în locuinţă, fratele a ieşit să-l caute. L-a găsit în ştreang, după magazia de lângă locuinţă.

Citeşte şi: CORONAVIRUS. Arafat, precizări importante despre purtarea mănuşilor. La ce trebuie să fii atent ca să nu te infectezi cu COVID-19

Transportat, intubat, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, pacientului i s-a recoltat probe pentru efectuarea testului rapid pentru COVID-19, ţinând cont de actualul context epidemiologic. Rezultatele au ieşit pozitive, motiv pentru care pacientului i s-a efectuat şi o radiografie.

După efectuarea examinării radiologice, având în vedere că s-au evidenţiat leziuni la unul dintre plămâni, s-a luat decizia ca, preventiv, până la sosirea rezultatelor testelor moleculare, bărbatul să fie transferat la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad-unitate suport pentru pacienţi COVID-19. Cadrele medicale, nu exclud ca leziunile pulmonare evidenţiate să se fi produs pe fondul axfixiei şi a manevrelor efectuate.


loading...