Petrecere în aer liber la Suceava, cel mai mare focar de coronavirus din ţară: „Dragi poliţai, vă dau un pont” VIDEO

Mai multe persoane din judeţul Suceava nu au ţinut cont că se află în carantină şi au participat la o petrecere în aer liber, în a doua zi de Paşte. Unul dintre petrecăreţi a făcut un live pe Facebook, glumind că vrea să sesizeze Poliţia. Dorinţa le-a fost ascultată iar oamenii legii le-au dat amenzi uriaşe. 

RomaniaTV.net
22 apr. 2020, 17:09

Bărbatul care a făcut transmisiunea live pe Facebook i-a nominalizat pe toţi cei prezenţi la petrecere, glumind că ar vrea ca astfel să-i identifice şi Poliţia şi să-i sacţioneze.

„Dragi poliţai de la Salcea, vă dau un pont, 20 de milioane de om, jumătate mie, jumătate vouă. (…) Lucian amendă, Daniel, amendă Cristi, amendă, Gigel, amendă”, a spus bărbatul în live-ul de pe facebook.

Imaginile au ajuns la Poliţie, iar cei 11 petrecăreţi au fost amendaţi.

„Bărbatul respectiv a organizat un eveniment privat (fiind vorba de un grătar) la domiciliul lui din oraşul Salcea, eveniment la care au participat mai multe persoane care nu locuiesc la respectiva adresă, deplsarea efectuându-se cu încălcarea restricţiilor de circulaţie impuse prin ordonanţele militare. Astfel, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti au fost identificate 11 persoane prezente la eveniment (cu vârste cuprinse între 21 ani şi 56 ani) faţă de aceştia luându-se măsuri de sancţionare contravenţională pentru încălcarea interdicţiei de circulaţie impuse de ordonanţele militare, valoarea amenzilor aplicate fiind de 135.000 lei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Suceava printr-un comunicat de presă.

Reamintim că Suceava se află pe primul loc pe ţară la numărul de persoane infectate cu COVID-19.

Citeşte şi Botez de Paşte în apele Bârsăului în plină epidemie de coronavirus. Zeci de persoane au fost amendate


loading...
Partenerii noștri