Gest extrem făcut de un român din Germania. S-a sinucis pentru că patronul neamţ nu l-a lăsat să vină acasă de Paşte

Un român în vârstă 44 de ani s-a sinucis pentru că patronul din Germania nu l-a lăsat să vină acasă de Paşte. Bărbatul a fost găsit spânzurat de unul dintre colegii de muncă.

RomaniaTV.net
23 apr. 2020, 16:51
Gest extrem făcut de un român din Germania. S-a sinucis pentru că patronul neamţ nu l-a lăsat să vină acasă de Paşte

Românul în vârstă de 44 de ani era din orașul Vicovu de Sus şi lucra la o fermă de cai din Germania. Acesta s-a supărat pentru că patronul său nu l-a lăsat să vină acasă de sărbători. El a fost găsit spânzurat, de către unul dintre colegii de muncă, într-un grajd al fermei.

Oamenii din Vicovu de Sus nu-și pot explica gestul bărbatului decât prin faptul că cel care trebuia să-l schimbe la muncă după 6 luni de zile, un băiat tot din oraș, nu a mai fost lăsat de părinți să plece la muncă.

Măcinat de dorul de casă și de gândul că nu va petrece sărbătorile cu părinții, fratele și surorile sale, bărbatul s-a dus într-un grajd și s-a spânzurat. Chiar dacă muncea de mai mulți ani la fermă și era un om harnic, patronii nemți nu i-au permis să vină acasă, pentru că nu avea cine să-l înlocuiască la muncă.

Oamenii din sat spun despre bărbat că era harnic, își construise o casă nouă în localitate și trimitea regulat bani părinților săi. El nu a fost căsătorit niciodată și nu avea copii.

Cheltuielile de repatriere vor fi suportate de angajatorul german, iar sicriul cu trupul neînsuflețit va ajunge acasă vineri, când va avea loc și înmormântarea. Odată cu el, în același transport va fi repatriat și sicriul cu corpul neînsuflețit al lui Nicolae Bahan, bărbatul din Solca care a murit după ce a fost infectat cu Covid-19, potrivit monitoruldesuceava.ro.

Citeşte şi Gest extrem făcut de un bărbat! S-a spânzurat după ce a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că a ieşit din casă fără adeverinţă