Gest impresionant al lui Florin Salam pentru soţia sa de 1 MARTIE. Doar un „rege” putea face aşa ceva! VIDEO

Florin Salam este foarte atent cu soția sa, pe care o surprinde de multe ori cu cele mai romantice și frumoase cadouri. De 1 martie, Roxana Dobre a fost impresionată de gestul pe care i l-a făcut soțul ei.

02 mart. 2023, 19:12
Gest impresionant al lui Florin Salam pentru soţia sa de 1 MARTIE. Doar un „rege” putea face aşa ceva! VIDEO
Gest impresionant al lui Florin Salam pentru soţia sa de 1 MARTIE. Doar un "rege" putea face aşa ceva!

Gest impresionant al lui Florin Salam pentru soţia sa de 1 MARTIE. manelistul a mers la un restaurant de lux din Capitală și i-a făcut soției sale, Roxana Dobre, o surpriză de proporții. Acesta a surprins-o cu un buchet imens de trandafiri, apoi a scos din buzunar o sumă mare de bani pentru dedicaţii la lăutari: „Pentru Roxana. Pentru cea mai frumoasă femeie din România!”.

Citeşte şi: Florin Salam, client al prostituatelor ademenite prin metoda Loverboy, potrivit presei de cancan. Interlopii „spălau” banii în domeniul imobiliar

Roxana Dobre a declarat recent ce ar deranja-o la partenerul ei şi spune că ar trece cu vederea o aventură! „Pentru o seară nu e nicio problemă. Îl dau eu, nu mă deranjează. M-ar deranja și asta i-am spus-o și soțului meu de când l-am cunoscut pentru că știind meseria și fiind tot timpul înconjurat de femei. I-am spus, dacă faci ceva fără să simt eu atunci când mergi la concertele tale, dar fără să știu eu și fără să aud eu, nu mă afectează. Dar dacă încerci să îți ai pe altcineva în paralel cu mine, adică amantă, pot să am și 10 copii cu tine că nu aș accepta niciodată”, a mărturisit Roxana Dobre.

Citeşte şi: Florin Salam, scandal uriaș la un hotel de fițe din cauza Roxanei Dobre. Ce l-a enervat pe manelist

Florin Salam este un familist convins și își apără familia orice s-ar întâmpla. Manelistul nu pune la suflet răutățile din mediul online, dar recent nu s-a putut abține, întrucât a primit mai multe comentarii jignitoare la adresa copiilor săi. „Și ce dacă a zis? Păi, ăștia sunt urâți? Dacă și eu am copii urâți, înseamnă că sunteți chiori! Puteți să spuneți ce vreți voi, dar să spuneți că am copii urâți… Eu am cei mai frumoși copii. N-ați văzut-o pe Betty, Dani, Rania, Măriuța, Dani cel mic, să nu mai zic de Roxana mea! Eu sunt mai zăpăcit, dar când e vorba de familie, eu am cea mai frumoasă familie. Știți și voi treaba asta. De ce să mă supăr? Dacă și de mine spuneți că am copii urâți…”, a spus Florin Salam.

@official_harry_official #foryou @Andrei.Official ♬ sunet original – HARRY_OFFICIAL_HARRY_OFFICIAL