Gest inconştient al unui ŞOFER. A tras săniile a trei copii, dar minorii au fost loviţi de O MAŞINĂ VIDEO

Trei minori au fost răniţi, unul aflându-se în stare gravă, după ce un bărbat din Cluj le-a legat săniile de maşină. Într-o curbă, săniile au pătruns pe contrasens şi au fost lovite de un alt autoturism.

RomaniaTV.net
11 dec. 2013, 10:03
Gest inconştient al unui ŞOFER. A tras săniile a trei copii, dar minorii au fost loviţi de O MAŞINĂ VIDEO

Accidentul a avut loc în cursul serii de marţi, pe drumul ce leagă oraşul Cluj-Napoca de Năsăud, potrivit România TV.

Citeşte şi Distracţie periculoasă în Mamaia: Patinaj cu maşina VIDEO

În cursul serii trecute, în jurul orei 22.00, pe DN 17 D în Maieru, un tânăr de 23 ani din localitatea Ceanu Mare judeţul Cluj conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta tracta trei sănii pe care se aflau trei minori iar la o curbă spre dreapta şirul de sănii a pătruns pe contrasens, fiind colizionat de un alt autoturism, condus regulamentar de C.D. de 26 ani Maieru. În urma coliziunii a rezultat rănirea gravă a unuia dintre minori în vîrstă de 15 ani care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Năsăud pentru acordarea de îngrijiri medicale„, se arată într-un comunicat al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Citeşte şi DISTRACŢIE EXTREMĂ. Câţiva copii intră cu DACIA într-un copac VIDEO

Cei doi şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu alcooltestul, însă rezultatele au fost negative. În prezent, autorităţie continuă cercetările pentru a stabilie modul în care a avul loc accidentul, încercând să stabilească cine este vinovat.