Gest neaşteptat al Gabrielei Cristea după tensiunile din cuplu din ultimele luni. Cum a reacţionat Tavi Clonda: „Mi-ai facut-o tu!”

Într-o zi specială precum Valentine's Day, dragostea și surprizele au fost la ordinea zilei, iar Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au făcut excepție. Cei doi soți și-au demonstrat încă o dată afecțiunea unul față de celălalt printr-un schimb de cadouri și gesturi adorabile.

16 feb. 2024, 21:53
Gest neaşteptat al Gabrielei Cristea după tensiunile din cuplu din ultimele luni. Cum a reacţionat Tavi Clonda: „Mi-ai facut-o tu!”
Gest neaşteptat al Gabrielei Cristea de Valentine's Day. Cum a reacţionat Tavi Clonda după tensiunile din cuplu din ultimele luni

Gabriela Cristea, întotdeauna atentă la dorințele soțului său, l-a răsfățat pe Tavi Clonda cu un cadou personalizat și plin de dragoste. Astfel, artistul a fost surprins cu parfumul dorit și o brățară roșie, simbol al iubirii și al infinitului. Gestul delicat al soţiei i-a adus un zâmbet pe chip, fiind extrem de mulțumit și emoționat de surpriza pregătită.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, după ce a fost demolată pe Facebook: „Au fost câteva deștepte care mi-au sărit în cap”.

Dar gesturile de iubire nu s-au oprit aici. Tavi Clonda, în calitate de tată și soț devotat, a adus și el o notă dulce acestei zile speciale, aducând zambile pentru fetițele sale și pregătind un moment de bucurie și afecțiune în familie.

„Am cumpărat niște floricele și le duc fetițelor. Flori n-am apucat să le dau. Flori și pentru Gabriela, când vine acasă. Noi sărbătorim orice zi. Nu știu dacă voi sărbătoriți. Un parfum, fix pe care l-am mirosit eu și mi s-a terminat. O brățară cu semnul infinitului. Eu aș fi vrut să fac surpriza și mi-ai făcut-o tu. S-au bucurat și fetele la flori”, a spus Tavi Clonda.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, urmărită cu mașina de Tavi Clonda! Ce a descoperit soțul vedetei l-a șocat: „Am prins-o în trafic!”

În plus, ziua de Valentine’s Day a fost marcată și de o altă surpriză, de data aceasta pentru Gabriela Cristea. Tavi Clonda a organizat un test drive pentru a căuta împreună o nouă mașină, o decizie inspirată și romantică pentru a celebra această zi specială. Gestul a fost primit cu entuziasm de către soţia sa, care a apreciat inițiativa și dragostea din spatele acestei surprize inedite.

„Dragilor, uitați ce surpriză mi-a făcut soțul! Nu, nu e mașina mea. Am fost și am făcut un drive test cu mașina asta pentru că soțul meu s-a gândit că de Valentine’s Day să mergem să căutăm o nouă mașină. Încă mă bate gândul să iau full electric, deși toată lumea mă sfătuiește să nu fac asta și să iau hybrid. Asta e varianta pe benzină, merge, duce, mai fâșneață decât a mea că a mea e pe motorină. Să nu vă gândiți că am găsit vreo comoară sau că am un job în care se răstoarnă banii pe masă, ci o să fac un buy-back, adică o să dau mașina la schimb ca avans pentru noua mașină”, a transmis Gabriela Cristea.