Gest SURPRINZĂTOR facut de Viviana la parastasul de 40 de zile al lui Cornel Galeş

Cornel Galeş a murit într-un accudent rutier petrecut în Spania, iar ultima sa iubită, Viviana Mantoiu, i-a organizat parastasul de 40 de zile.

12 ian. 2020, 19:18
Gest SURPRINZĂTOR facut de Viviana la parastasul de 40 de zile al lui Cornel Galeş

Aproape 20 de persoane, toate prieteni apropiați, au participat la parastas. Slujba de pomenire a avut loc la Biserica Străuleşti, api s-a mers la mormântul lui Cornel Galeș, unde oamenii au aprins câte o lumânare. De acolo, lumea a plecat la restaurant.

Ce a făcut cu adevărat Cornel Galeş în ultimele ore de viaţă. Abia acum s-a aflat: „Nu se ducea spre restaurant! Nu e nimic adevărat”!

„A fost cam puţină lume, doar cei din familie şi câţiva prieteni. Totul a fost făcut de Viviana. La cimitir s-au împărţit pachete, iar la restaurant s-a dat de pomană ciorbă de vită, sărmăluţe olteneşti şi desert. Îmi pare rău că n-a venit mai multă lume”, a declarat fiul lui Cornel Galeș

Cornel Galeș și-a pierdut viața în luna noiembrei, a anului trecut. Cauza morții a fost un accident rutier, care a avut loc în Spania. El a fost înmormântat lângă fosta lui soție, Ileana Ciuculete.