Gest uluitor făcut de Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, în timp ce ea e în arest în Bulgaria. Cum l-a îmbogăţit pe Elon Musk

În timp ce Elena Udrea s-a plâns că merge la o toaletă comună în închisoarea din Bulgaria şi a implorat instanţa să o lase să-şi vadă fetiţa, logodnicul ei şi noua lui achiziţie au fost surprinși de paparazzi pe străzile din Bucureşti.

04 iun. 2022, 14:39
Gest uluitor făcut de Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, în timp ce ea e în arest în Bulgaria. Cum l-a îmbogăţit pe Elon Musk

Adrian Alexandrov şi-a cumpărat ultimul model de Tesla. Logodnicul Elenei Udrea a fost fotografiat la ieşirea dintr-un restaurant, unde a fost alături de un prieten, scrie Mediaflux.

Pe 1 iunie, la un nou termen în procesul de extrădare, Udrea a izbucnit în plâns în fața judecătorilor bulgari pe care i-a implorat să o lase să-și vadă familia.

„Vreau să îmi văd familia. Vă rog, în primul rând pentru copilul meu, să dispuneţi o măsură care să-mi permită să îmi văd copilul, să stau cu copilul meu. Nu există riscul să plec din Bulgaria pentru că în momentul acesta este cel mai sigur loc pentru mine.”, a spus fostul ministru al Dezvoltării.

Citeşte şi: Udrea merge la o toaletă comună în închisoare, este singura femeie în arestul din Blagoevgrad

După ce s-a despărţit de amicul său, Adrian Alexandrov a vorbit mai multe minute la telefon şi, după mina necăjită, ar fi avut o scurtă conversaţie cu Elena Udrea. Îngrijorarea i s-ar fi şters de pe chip după ce a ajuns la noua lui bijuterie.

Adrian Alexandrov şi-a cumpărat Tesla Model 3. Cât costă maşina electrică concepută de compania condusă de Elon Musk

Tesla Model 3, noua maşina a lui Adrian Alexandrov, are un preţ care variază între 60.000 şi 65.000 de euro. Logodnicul Elenei Udrea a ales culoarea albă, cu toate avea la dispoziţie şi alte variante – gri, negru, roșu sau albastru. În schimb, Elena Udrea a preferat dintotdeauna maşinile negre.

Maşina electrică a lui Alexandrov are o autonomie de 602 km, atinge 100 km/h în doar 4,4 secunde şi ajunge la o viteză maximă de 233 km/h.

Tesla a proiectat Model 3 ca vehicul electric de la zero, folosind integrarea la nivel de sistem. Fiecare componentă, inclusiv bateriile, motoarele și chiar aerodinamica externă sunt optimizate pentru a beneficia unele de celelalte și pentru a crea unul dintre cele mai eficiente, dar incredibil de puternice vehicule construite vreodată.

Directorul general de la Tesla, Elon Musk, este pesimist cu privire la evoluţia economiei şi, în consecinţă, este de părere că producătorul de automobile electrice ar trebui să disponibilizeze 10% din personal.

Citeşte şi: Tesla în criză, Elon Musk ia o măsură disperată şi controversată. Dă afară 10% din angajaţi