Gestul DISPERAT la care a recurs o FEMEIE deoarece nu a PRIMIT o ŢIGARĂ: Putea să MOARĂ FOTO

O femeie de 24 de ani din China a recurs la un gest disperat deoarece nimeni nu a vrut să îi dea o ţigară. Astfel, ea a ieşit pe balconul unui spital, ameninţând că se aruncă de la etajul cinci dacă nu îi este respectată cererea.

24 mai 2013, 20:38

Jia Li Pan, în vârstă de 24 de ani, s-a dus la spitalul din Zhongshan, regiunea Guangdong, pentru o şedinţă de consiliere, după ce a trecut printr-o perioadă dificilă, pierzându-şi locul de muncă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Bizarul motiv pentru care un bărbat din Vaslui şi-a tăiat gâtul cu o foarfecă

Ea se afla în sala de aşteptare, când a cerut o ţigară unui alt pacient. După ce acesta a refuzat, femeia şi-a ieşit din minţi şi a ieşit urlând pe balconul pentru fumători. Ulterior, a trecut de balustradă şi a ameninţat că se omoară dacă nu primeşte ceea ce a dorit.

Poliţiştii au ajus la faţa locului, unul dintre ofiţeri ajungând pe balcon pentru a vorbi cu Jia. După ce a primit patru ţigări, la a cincea, poliţistul s-a prefăcut că o aprinde, moment în care a luat-o pe femeie în braţe, salvându-i viaţa. Între timp, pompierii se pregăteau de ce era mai rău, montând o saltea sub balconul spitalului.

Citeşte şi Femeie de afaceri din China, CONDAMNATĂ la MOARTE pentru escrocherie

Nu cred că are probleme mentale, dar a primit nişte veşti proase în ultima perioadă şi se pare că acestea au făcut-o să se poarte iraţional„, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale, adăugând că tânăra nu va fi arestată, dar va fi nevoită să participe la mai multe sesiuni de consiliere.