Gestul emoționant făcut de Isabela, fiica Oanei Roman, la doar câteva zile după ce și-a pierdut bunica. Vedeta a fost emoționată până la lacrimi: „Mama sigur a auzit-o”

Isabela a emoționat-o până la lacrimi pe mama ei, Oana Roman, la doar câteva zile după înmormântarea bunicii sale.

29 feb. 2024, 21:43
Gestul emoționant făcut de Isabela, fiica Oanei Roman, la doar câteva zile după ce și-a pierdut bunica. Vedeta a fost emoționată până la lacrimi: „Mama sigur a auzit-o”

Oana Roman trece prin zile grele de câteva zile, după ce mama ei s-a stins din viață. A încercat să rămână puternică pentru fiica ei în toată această perioadă.

Oana Roman, obișnuită să împărtășească totul cu fanii ei de pe Instagram, le-a povestit acestora ce surpriză i-a făcut fiica ei, Isabela.

Citește și Adriana Bahmuțeanu, victorie după victorie în procesul cu Victoraș Micula. Câți bani e nevoit să scoată din buzunar milionarul

Isabela studiază pianul de două luni, lucru pe care și l-a dorit foarte mult Mioara Roman. Când a mers să-și ia fiica de la școală, Oana Roman a foarte emoționată să o vadă pe copilă la pian.

„Una din marile dorințe ale mamei a fost ca Isa să facă pian. La început Isa a preferat doar pictura, apoi a început să facă pian la școală, i-a plăcut și astfel i-a îndeplinit dorința mamei. Azi când am fost să o iau de la școală a insistat să-mi facă o demonstrație. Mama sigur a auzit-o. Așa cântă Isa, după 2 luni de lecții la pian”, a scris Oana Roman, în dreptul unui videoclip cu Isabela cântând la pian.

Vestea că Mioara Roman a murit a afectat-o foarte tare pe Isabela. Fiica Oanei Roman a fost prezentă la înmormântarea bunicii sale.

”În aceste momente se vede educația. Domnul Petre roman a făcut așa cum a știut că este mai bine, nu a venit la înmormântare, a trecut înainte, și-a adus omagiile și a plecat. Dacă ar fi venit la înmormântare, probabil că ar fi atras foarte mult atenția asupra lui. Am uitat de prezența tatălui Isabelei, dar la un moment dat, mă uitam la acest copil de 9 ani care o sprijinea din ochi pe mama sa. A înțeles că ea nu are rolul principal acolo, era efectiv un stâlp. Energia a fost foarte puternică și am văzut-o pe Isabela că se clătina puțin. Mi-am dat seama că deși părea un adult, era un copil, care avea mai mult nevoie ca oricând ca în spate să fie tatăl ei, ea toată viața va așteptat ca tatăl ei să fie eroul ei, dar el n-a venit”, a declarat Roxana Gabor Iliescu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Citește și Jador și-a cerut iubita în căsătorie cu Biblia. Manelistul a fugit de la Survivor All Stars pentru Oana Ciocan. Detalii de ultimă oră despre descalificarea cu scandal