Gestul emoționant făcut de ofițerii de poliție, pentru un copil de ziua lui. ”Cu toții avem nevoie de un erou”

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar mulți copii din România se gândesc cu groază la momentele care ar fi trebuit să fie magice, însă situația lor împiedică acest lucru. Este și cazul lui Răzvan, un copil, care de ziua sa a primit o surpriză din partea Poliției Române, iar pentru câteva momente, micuțul s-a simțit ca într-o poveste.

08 dec. 2023, 22:44
Gestul emoționant făcut de ofițerii de poliție, pentru un copil de ziua lui. ”Cu toții avem nevoie de un erou”

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar mulți copii din România se gândesc cu groază la momentele care ar fi trebuit să fie magice, însă știu că s-ar putea ca nici anul acesta Moș Crăciun nu va face o minune prea mare.

Te-ar putea interesa și Polițiștii rutieri vor folosi în trafic mașini neinscripționate pentru a preveni evenimentele rutiere grave

Totuși, polițiștii nu l-au putut da uitării pe micuțul Răzvan, dar nici pe fratele acestuia.

Familiile acestora nu au putere financiară pentru a le oferi sărbători așa cum se cuvine, însă sclipirea din ochii micuților a fost de ajuns pentru oamenii legii, care au avut o misiune mai dificilă de îndeplinit, și anume, să plaseze un zâmbet pe fețele celor doi copii.

Perioada Sărbătorilor de iarnă înseamnă mai mult decât mese bogate și cadouri, înseamnă iubire, zâmbete și bucurie.

Iar dacă ai ocazia de a pune un zâmbet pe chipul unui copil mai puțin norocos, ei bine, știi ce ai de făcut.

Polițiștii, lăudați de internauți

Perioada aceasta este un bun prilej de a aduce un strop de fericire în inimile celorlalți.

Este și cazul lui Răzvan, un băiețel care de ziua lui a primit o surpriză de la eroii lui polițiștii.

Gestul polițiștilor a fost lăudat pe pagina de Facebook a Poliției Române, de care oamenii au rămas profunzi impresionați, dar mai ales micul Răzvan, cât și fratele acestuia.

„Au crescut cu povești frumoase, ca toți ceilalți prichindeii de vârsta lor! Mulțumită mamei, în rolul povestitorului, Răzvan și Andrei au avut parte de surpriza supremă din acest an…o vizită în lumea eroilor preferați, #polițiștii.

Așa sclipire pe chipurile lor atunci când au intrat în sediul poliției din Pitești, mai rar…de fapt, asta se vede pe chipul oricărui copil în momentul în care își întâlnește favoritul.

Deloc timizi și înarmați cu întrebări care mai de care mai interesante, au „colindat” pe la toți colegii din sediul poliției. Ultima oprire…împodobirea bradului! Știam de vizita lor și am ales să îi așteptăm, moment oportun și pentru tortul de ziua celui mai mic dintre ei, Răzvan.

Așa că… La mulți ani, Răzvan! La mulți ani, Andrei! Știm că urmează și ziua ta în curând! Cu toții avem nevoie de un erou! Asta ne ajută să avem un scop sau o direcție”, a scris Poliţia Română pe Facebook.

Te-ar putea interesa și Scrisoarea emoționantă a micuței Naty, fetița care i-a cerut lui Moș Crăciun turtă dulce și cremă de mâini pentru bunica. ”Stă mereu în frig”

În comentarii, oamenii au părut profund impresionați.

„Felicitări, așa da!”, a scris cineva.

„Bravo, ați făcut un gest de milioane!”, a mai scris cineva.