GESTUL EXTREM al unui PENSIONAR când soţia l-a părăsit, după 50 de ANI, pentru altul mai tânăr FOTO

Un pensionar din Turcia a  recurs la un gest extrem după ce a fost părăsit de soţie pentru un bărbat mai tânăr după 50 de ani de căsnicie.

25 feb. 2015, 18:29

Turgut Oymen, un bătrân de 73 de ani, a fost sunat de soţie care i-a spus că s-a îndrăgostit de un doctor de 55 de ani şi nu se mai întoarce la el, cu toate că aveau 50 de ani de căsnicie, potrivit Mirror.

Citeşte şi Bărbatul lăsat FĂRĂ PENIS de soţia geloasă, la un pas să devină STAR PORNO. A primit o ofertă ULUITOARE

Din cauza durerii, bărbatul a mers pe malul unui râu unde şi-a tăiat organul genital şi l-a aruncat în apă, pentru ca apoi să sune după ajutor. El a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii l-au operat de urgenţă.

A pierdut foarte mult sânge şi este norocos că încă trăieşte, ţinând cont de vârstă sa. Pacientul le-a spus medicilor că a decis să scape de bărbăţia sa deoarece se simţea inutil şi nu mai era bărbat cu adevărat„, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului.

Citeşte şi PEDEAPSA NEMILOASĂ primită de un SOŢ după ce şi-a ÎNŞELAT SOŢIA: A folosit o pereche de FOARFECE şi… FOTO

În prezent, pensionarul primeşte îngrijiri medicale, fiind tratat în acelaşi timp pentru depresia survenită în urma despărţirii de cea care i-a fost alături vreme de jumătate de secol.