PEDEAPSA NEMILOASĂ primită de un SOŢ după ce şi-a ÎNŞELAT SOŢIA: A folosit o pereche de FOARFECE şi… FOTO

Un bărbat din China a avut parte de o pedeapsă nemiloasă după ce şi-a înşelat soţia. Astfel, femeia i-a tăiat penisul de două ori, iar ultima oară l-a aruncat pe fereastră, acesta fiind mâncat de câini.

13 ian. 2015, 20:08

Fan Lung, un bărbat de 32 de ani, a folosit telefonul soţiei pentru a-i trimite amantei sale, o tânără de doar 21 de ani, un mail sirpos. Cu toate acestea, el a uitat să se delogheze de pe contul său şi femeia a văzut totul, potrvit Daily Mail.

Citeşte şi EXORCIZARE cu FINAL NEAŞTEPTAT: A vrut să scoată DRACII dintr-o femeie, dar a rămas fără PENIS

Dornică de răzbunare, ea a aşteptat ca soţul să adoarmă, ca apoi să folosească o pereche de foarfece şi să îi taie penisul. Ulterior, bărbatul a ajuns de urgenţă la spital, unde medicii au reuşit să îi reataşeze la corp. Chiar şi aşa, soţia înşelată a intrat în spital, cu aceaşi armă şi i-a mai tăiat organul genital odată, iar de data asta l-a aruncat pe fereastră.

Când a văzut asta, pacientul a început să o ia la bătaie pe femeie, cu toate că sângera grav şi era dezbrăcat.

Citeşte şi Gestul ŞOCANT al unei FEMEI: A pus un BĂRBAT să aleagă între a muri sau a rămâne fără PENIS VIDEO

Autorităţile au încercat să îl găsească, însă se pare că penisul a fost mâncat de câini. În prezent, femeia nebunp a fost arestată, ea urmând să fie acuzată de vătămare corporală gravă. În acelaşi timp, amanta spune că îl iubeşte în continuare pe Feng, chiar dacă acum este impotent.