Gestul făcut de Alina Crişan după ce şi-a înşelat iubitul. Vizită la miezul nopţii FOTO

Gestul făcut de Alina Crișan după ce și-a înșelat iubitul a stârnit reacții îm mediul virtual. Interpreta și-a vizitat prietena, pe Octavia Geamănu, care a născut de curând. Cântăreața a făcut publice imagini cu băiețelul prezentatoarei TV și al lui Marian Ionescu.

25 ian. 2017, 10:46

Gestul făcut de Alina Crișan după ce și-a înșelat iubitul a stârnit reacții îm mediul virtual, scrie libertatea.ro. Interpreta și-a vizitat prietena, pe Octavia Geamănu, care a născut de curând. Cântăreața a făcut publice imagini cu băiețelul prezentatoarei TV și al lui Marian Ionescu.

Citeşte şi Ce a făcut iubitul Alinei Crişan după ce a aflat că este înşelat. Reacţia lui este de MILIOANE

Gestul făcut de Alina Crișan, aproape de miezul nopții, i-a surprins pe fani. Artista Alina Crişan a fost, marţi seară, să o viziteze pe prietena sa Octavia Geamănu. Acestea au făcut mai multe poze şi chiar o filmare pe care au făcut-o publică pe contul de Facebook.

Gestul făcut de Alina Crișan după ce și-a înșelat iubitul. Vizită la miezul nopții

Gestul făcut de Alina Crișan, la scurt timp după ce i-a fost descoperită infidelitatea
Alina Crișan, dată de gol de fosta colegă de la ASIA, după ce și-a înșelat iubitul. Cei doi au foat la un pas de căsătorie. Didier Ddy Nunes nu vrea să mai audă de femeia pe care a iubit-o mai mult decât orice, dar care l-a dezamăgit, atunci când se aștepta mai puțin.

Citeşte şi Alina Crişan, prinsă de logodnic cu AMANTUL. Urma să facă NUNTA

„Eu când m-am întâlnit cu Alina, m-am întâlnit cu o parte din trupa ASIA într-o emisiune. Toate filmam, eram vesele, Alina era un pic suparată. Era în telefon şi zicea: . Era puţin supărată, a trântit telefonul şi zicea că are probleme în relaţia de cuplu,” a spus Anca Neacşu. „Eu ştiam că e fidelă atunci în perioada aia. Ea era ok,” a mai spus Anca.