Gestul făcut de Culiţă Sterp pentru o bătrână. Internauţii au rămas fără cuvinte: „Era pe marginea drumului”

Gestul făcut de Culiţă Sterp pentru o bătrână. Este unul dintre cei mai populari artişti, dar şi vloggeri, bucurându-se de un număr impresionant de internauţi care îl urmăresc pe reţelele de socializare. Acesta îi ţine la curent cu aproape tot ce face zi de zi.

30 aug. 2022, 14:57
Gestul făcut de Culiţă Sterp pentru o bătrână. Internauţii au rămas fără cuvinte: „Era pe marginea drumului”
Gestul făcut de Culiţă Sterp pentru o bătrână

Gestul făcut de Culiţă Sterp pentru o bătrână. Pentru că a pornit de jos și singur și-a făcut un nume, ştie ce înseamnă să nu ai, astfel că de câte ori poate să dea o mână de ajutor cuiva în nevoie nu ezită să o facă.

Citeşte şi: Imagini din noaptea jafului care a avut loc acasă la Culiță Sterp. Ce se vede pe camerele de supraveghere: „Avem câteva caracteristici”

Gestul făcut de Culiţă Sterp pentru o bătrână

Recent, a văzut o femeie bătrână pe drum, care încerca să ajungă la piață, unde voia să vândă fructe, legume, ouă, tot ce avea ea prin gospodărie, pentru a face un ban. Culiță Sterp nu a lăsat-o să mai bată drum degeaba, așa că i-a plătit toată marfa, aproape triplu.

Artistul a povestit întreaga întâmplare pe rețelele de socializare, iar fanii au rămas fără cuvinte şi i-au apreciat gestul. „E ora 8 dimineața, eu tocmai ce mă întorc de la treaba și am găsit o tanti, era pe marginea drumului, făcea cu mâna la ocazie, era cu două plase mari la ea și mergea la piață. Avea gogoșari, mazăre, usturoi, pătrunjel, ouă, coacăze, fel și fel, ce au oamenii pe acasă la țară.

I-am zis: Tanti, nu te mai duce la piață că ți le iau eu pe toate și le duc acasă. Sunt fericit că am făcut o faptă bună, am început bine de dimineață. Nu vreau să fac filmarea asta să mă laud, că nu e un motiv, dar vreau să vă îndemn și pe voi și pe toată lumea când mai vedeți oameni din ăștia că mai vând produsele lor nu le dați cât cer ei pe ele, dacă aveți bani, dați-le dublu, triplu. Astea costau un milion jumate, i-am dat patru. Nu-i venea să creadă ce i s-a întâmplat”, a povestit Culiță Sterp pe contul lui de TikTok.

@culita_sterp_officialFaceți mai multe comori în cer, nu pe pământ, adică fapte bune!♬ sunet original – Culiţa Sterp