Maria Ciobanu s-a întors, în secret, în România. Ce spune fiul său, Ionuţ Dolănescu: „Era obosită când am văzut-o. Are totuși 85 de ani”

Maria Ciobanu s-a întors, în secret, în România. Artista locuieşte de ani buni în Statele Unite ale Americii, în însorita Florida, acolo unde și-a cumpărat o casă. Însă, mai vine şi în ţară şi petrece timp alături de familie.

08 aug. 2022, 18:15
Maria Ciobanu s-a întors, în secret, în România. Ce spune fiul său, Ionuţ Dolănescu: „Era obosită când am văzut-o. Are totuși 85 de ani”
Maria Ciobanu s-a întors, în secret, în România

Maria Ciobanu s-a întors, în secret, în România. Ionuț Dolănescu a fost cel care a dezvăluit că mama sa a revenit în ţară, în urmă cu câteva zile. Cântărețul de muzică populară a declarat că ceea ce îl bucură cel mai mult este că mama sa se simte bine și că problemele de sănătate pe care le avea s-au estompat.

Citeşte şi:  Ce pensie primește Maria Ciobanu în America. În România primea doar 1.200 de lei!

Maria Ciobanu s-a întors, în secret, în România

Mama s-a întors în România, este deja aici. Se simte bine, e sănătoasă, asta mă bucură cel mai mult. De abia a venit, eu am văzut-o fugitiv că a trebuit să plec la recitalurile mele. Era obosită, când am văzut-o, după călătoria cu avionul și de schimbarea de fus orar. Are totuși 85 de ani…

Mama s-a jucat cu nepoțeii, s-a bucurat să își vadă nepoții. A fost o adevărată surpriză și pentru ea, și pentru noi momentul. E o perioadă cu concerte în fiecare zi. Am multe angajamente, ceea ce mă bucură. După Sfânta Maria se mai liniștesc puțin lucrurile. Am avut vreo 40 de spectacole în diaspora, acum că s-au mai relaxat lucrurile, luăm și noi ce prindem ca angajamente după ce am stat aproape doi ani pe bară. Acum stă în București, dar probabil va pleca puțin la tratament, la băi”, a spus Ionuț Dolănescu pentru Fanatik.ro.

Maria Ciobanu a fost nevoită din cauza astmului să renunțe la a mai cânta și a mai face muzică. Acesta este și motivul pentru care, cu ani în urmă, a decis să locuiască mai mult în Statele Unite, în Florida, clima de acolo fiind una potrivită pentru ca afecțiunea de care suferă să nu îi dea mari bătăi de cap.