Gestul făcut de o tânără care a găsit 10.000 de lei pe stradă. Cui aparţineau banii

O tânără din Botoşani este cercetată penal după ce a găsit pe stradă o sumă uriaşă de bani, pe care şi-a însuşit-o. Banii căzuseră din mapa unui bărbat în vârstă de 52 de ani.

19 sept. 2022, 20:50
Gestul făcut de o tânără care a găsit 10.000 de lei pe stradă. Cui aparţineau banii

Gestul făcut de o tânără care a găsit 10.000 de lei pe stradă. S-a întâmplat în zona Pieţei Centrale din Botoşani. Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia şi-a însuşit imediat banii.

Gestul făcut de o tânără care a găsit 10.000 de lei pe stradă. Banii căzuseră din mapa unui bărbat

Citeşte şi Medic celebru de la Spitalul Militar, prins cu bani şi bijuterii de 300.000 de euro în birou! Ce şpagă cerea pentru o operaţie

Tânăra din Botoşani este cercetată penal, după ce a găsit pe stradă 10.000 de lei şi nu i-a predat autorităţilor. Banii aparţineau unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Coţuşca.

„Din cercetări, a rezultat faptul că aceasta, la data de 17 septembrie 2022, în timp ce se afla în zona Pieţei Centrale a observat, pe sol, lângă un autoturism, mai multe bancnote, pe care şi le-a însuşit pe nedrept. Banii aparţineau unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Coţuşca, căruia i-au căzut din mapa în care îi păstra”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, potrivit Agerpres.

În cele din urmă, tânăra a restituit integral suma bărbatului care i-a pierdut, însă cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de însuşire a bunului găsit.

Citeşte şi Zeci de mii de români pierd voucherele sociale. Anunţ de ultima oră de la Guvern