Gestul MACABRU făcut de un bărbat pentru a se bucura de PENSIA MAMEI sale

Un bărbat din Italia şi-a păstrat mama timp de un an într-un congelator astfel încât să îi poată lua pensia. Gestul său macabru a fost descoperit într-un final, vinovatul fiind arestat.

19 feb. 2014, 13:51

Igino Musitano, un bărbat de 51 de ani, şi-a ascuns mama, Maria Musitano, o femeie de 94 de ani, într-un congelator de mari dimensiuni, după ce bătrâna murise în urmă cu un an, pentru a se bucura de pensia ei de 1.000 de euro, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi La un pas de închisoare din cauza unei DEPENDENŢE BIZARE: Ce face un bărbat pentru a se simţi bine FOTO

Cu toate acestea, vecinii au devenit suspicioşi în momentul în care din casă a început să vină un miros puternic de putrefacţie. la faţa locului a ajuns în scurt timp poliţia care a găsit trupul neînsufleţit al femeii din oraşul Delianuova, Reggio Calabria.

Citeşte şi Nu există cuvânt care să descrie această ATROCITATE: Ce a făcut o femeie care şi-a vizitat soţul în ÎNCHISOARE

Un vecin a explicat că de câte ori îl întrebau ceva de bătrână, el evita să răspundă şi făcea tot posibilul să plece cât mai repede. Cu toate acestea, din primele informaţii se pare că Maria ar fi murit din cauze naturale, deci fiul ei nu a fost acuzat şi de crimă.