Gestul neaşteptat al iubitului croat! Motivul pentru care a vrut să intre peste Daniela Crudu, la spital

Iubitul croat al Danielei Crudu, care a snopit-o în bătaie, a fost un gest la care nu se aştepta nimeni. Bărbatul a venit la spital, unde a fost internată fosta asistentă TV, după ce s-a aflat că a suferit mai multiple leziuni.

RomaniaTV.net
12 feb. 2020, 14:19
Gestul neaşteptat al iubitului croat! Motivul pentru care a vrut să intre peste Daniela Crudu, la spital

Se pare că bărbatul voia să se intereseze de starea de sănătate pe care are acum Daniela Crudu, după ce medicii au declarat că aceasta a suferit un traumatism cranio-facial, o entorsă de gleznă și o fractură de piramidă nazală, aceasta din urmă necesitând operație.

Bărbatul a dorit să intre în salonul brunetei însă nu a fost lăsat, lucru care l-a enervat. După ce i s-a interzis să o vadă pe Daniela Crudu, bărbatul a plecat nervos spre locuința fostei asistente TV, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi: Daniela Crudu, primele imagini după ce a ieşit din spital. Şocant: cum poate să arate FOTO

Bianca Drăguşanu, mesaj de susţinere pentru Cruduţa

Bianca Drăguşanu, fosta colegă de platou a Cruduţei, a avut o reacţie promptă în urma scandalului. Mai ales după ce a trecut printr-un moment asemănător după ce a fost agresată fizic de către soţ într-o parcare a unui restaurant situat în zona de nord a Capitalei. Cele două se cunosc de foarte mult timp, în contextul în care au fost colege de platou în emisiunea lui Dan Capatos.

Citeşte şi: Cine este Sego Dubravko, croatul care a desfigurat-o pe Daniela Crudu. De la trafic de droguri, la o avere de 6 milioane de euro>

Sunt alături de ea, indiferent de ce urmează. Nu pot să comentez acest caz delicat. Nu am păreri decât despre viața mea, lucru care ar trebui să se întâmple la modul general. Să nu-și mai dea nimeni cu părerea. O iubesc și îi sunt alături. Daniela o să treacă și peste asta. N-am vorbit zilele acestea cu ea. Sigur o stresează toată lumea”, a spus Bianca Drăgușanu.

Cine este Sego Dubravko, croatul care a desfigurat-o pe Daniela Crudu

Sego Dubravko, cel care a agresat-o pe Daniela Crudu, este un controversat om de afaceri de origine croată. Bărbatul este un fost luptător extrem de temut și respectat în capitala Croației, Zagreb. Majoritatea afacerilor acestuia sunt legale, însă, în trecut, banii pentru deschiderea afacerilor nu au fost obținuți pe căi tocmai cinstite.

Sego Dubravko are afaceri imobiliare în majoritatea stațiunilor din Croația. Mai exact, deține un hotel de 4 stele în stațiunea Tisno, dar și apartamente pe care le închiriază în regim hotelier în stațiunile Dubrovnik, Hvar, Split. Averea omului de afaceri se ridică la peste 6 milioane de euro.

Un artist de top aruncă BOMBA în SHOWBIZ! „Nu e prima dată când Daniela Crudu este bătută de iubitul croat!”

În 2010, presa internațională anunța că liderului uneia dintre cele mai puternice organizații criminale din Europa a fost capturat, după o operațiune amplă a Interpolului. Pe atunci, se capturau și 40 de kilograme de cocaină, despre care existau informații că urmau să ajungă în toată America de Sud. Alături de șeful bandei au mai fost arestate 13 persoane, printre care se numără și un bărbat pe numele de Sego Dubravko, scrie Impact. Ulterior, croatul a fost achitat de instanță după ce ar fi făcut o înțelegere cu poliția și ar fi oferit informațiile de care dispunea.

Citeşte şi: Cum arată şi ce face acum primul iubit al Danielei Crudu. Mucifer are acum 48 de ani şi este total schimbat