Spike, pus la zid de fanii lui Cătălin Bordea după ce a fost surprins în momente intime cu Livia. Ce spune cântărețul: „Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut”

Noi detalii despre triunghiul amoros care a zguduit showbiz-ul românesc. Divorțul lui Cătălin Bordea de Livia a creat extrem de multe valuri în rândul fanilor, iar pozele în care fosta domnă Bordea apare sărutându-se pasional cu Spike au creat și mai mult haos. Spike a devenit rapid ținta criticilor, iar acum artistul a decis să ofere și o replică. Iată despre ce este vorba.

15 sept. 2023, 18:12
Spike, pus la zid de fanii lui Cătălin Bordea după ce a fost surprins în momente intime cu Livia. Ce spune cântărețul: „Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut”
Spike, pus la zid de fanii lui Cătălin Bordea după ce a fost surprins în momente intime cu Livia. Ce spune cântărețul: „Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut”

După ce a fost fotografiat alături de Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, Spike a devenit subiectul discuțiilor în mediul public românesc. Scandalul care a izbucnit cu privire la acest subiect a atras atenția asupra lui Spike, însă nu în modul în care ar fi preferat. Impactul divorțului de Livia a fost unul foarte puternic, care l-a afectat profund pe Cătălin Bordea. Actorul a ales să păstreze o atitudine rezervată în fața acestui scandal, cu atât mai mult cu cât Spike era cel mai bun prieten al său. Cei doi au fost prezentați adesea împreună în public, iar nimeni nu anticipa o evoluție atât de neașteptată a situației. Înainte de separare, existau deja zvonuri cu privire la tensiunile dintre ei, dar acestea nu au fost confirmate oficial.

Citește și: Cătălin Bordea vrea să își pedepsească fosta soție pentru că l-a înșelat. Ce și-ar dori să se întâmple cu Livia: „Bă, doare!”

În cele din urmă, Livia Bordea a decis să pună capăt relației cu actorul, iar motivele exacte nu au fost dezvăluite, ceea ce a generat numeroase discuții și speculații cu privire la întreaga situație. Mai mult, imediat după separare, revista Cancan a publicat imagini în care Livia și Spike apăreau într-o îmbrățișare pasională în mașină. Cătălin Bordea a reacționat în mod indirect la această situație, menționând că și el a fost implicat într-o altă relație imediat după divorț, deși identitatea femeii misterioase nu a fost dezvăluită niciodată. Până la urmă, comedianul a recunoscut că nu are nicio parteneră.

Contactat de jurnaliști, Spike nu a oferit prea multe declarații, iar opinia generală sugerează ca a dorit să evite ca acest lucru să fie prea mult în lumina reflectoarelor, rămânând în presă celebrele sale cuvinte „Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut”.

Acum, el se confruntă cu o avalanșă de critici venite din diverse părți. Totul a început după ce Spike a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de două colege de breaslă.

Cu toate că primește o serie de critici dure din partea propriului său public, Spike pare să rămână imperturbabil în fața acestor atacuri, mai ales că continuă să își desfășoare activitatea profesională ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Acest lucru a stârnit însă întrebări pentru mulți dintre fani, care ar dori să afle opinia lui cu privire la evenimentele recente.

„Doar prințesele cu barbă merită să devină regine/ Faci faze nasoale față de prieteni!/ Ți-e frică că vine Bordea peste tine?/ Chiar te-ai apucat de șters comentarii? Sincer, aveam alte pretenții de la tine. Ai devenit dezamăgitor/ Cuceritorul de Prințese…”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile fanilor săi.

Citește și: Cătălin Bordea l-a făcut praf pe Spike. Comediantul a șters pe jos cu actualul iubit al fostei soții