Gestul ŞOCANT al unei femei VIOLATE: Ce i-a făcut soţului cu o FOARFECĂ după ce i-a pus droguri în SUPĂ FOTO

O femeie din China, sătulă de abuzurile soţului, l-a omorât la scurt timp după ce a violat-o. Mai mult, i-a tăiat penisul cu o foarfece şi l-a aruncat în vasul de toaletă după care l-a lovit cu un ciocan în cap.

12 mart. 2014, 16:21

Yeung Ki, o profesoară de pian în vârstă de 32 de ani, s-a despărţit de soţ încă din perioadă în care era însărcinată cu fiica ei acum în vârstă de patru ani, Cu toate acestea, într-o noapte, bărbatul a venit în casa ei, a bătut-o, ca apoi să îi ceară 2.000 de lire pentru a-şi cumpăra o maşină. În momentul în care a refuzat, tânărul a bătut minora şi şi-a violat fosta soţie, potrivit Mirror.

Citeşte şi TOCURI MORTALE: Ce a păţit un BĂRBAT după ÎNTÂLNIREA cu o FEMEIE SEXY într-un apartament de lux

Mai mult, Zhou, bărbatul ucis, a avertizat-o pe femeie că va posta pe internet imagini cu ea nud dacă nu îi va da banii. Sătulă de atacurile celui cu care a fost măritată, femeia i-a gătit supă, dar i-a pus în ea diferite substanţe pentru a-l adormi. Ulterior, i-a tăiat penisul de două ori cu o foarfece, ca apoi să îl arunce în vasul de toaletă şi să tragă apa. Mai mult, cu ajutorul unui ciocan, şi-a bătut victima până a omorât-o.

Citeşte şi MONSTRUOS. Un student şi-a ucis colegul şi i-a mâncat inima şi creierul

Chiar dacă numărul loviturilor de ciocan nu a putut fi determinat de procurori, femeia nu îşi recunoaşte crima. Ea spune că a fost provocată de soţ şi suferea de depresie. Procesul se află în desfăşurare.