Gestul ŞOCANT al unui BUNIC. Şi-a lăsat NEPOATA GAJ pentru a se distra la SPA şi nu a mai venit să o ia FOTO

Un bătrân din China şi-a lăsat nepoata de şase ani drept gaj la un spa după ce nu a avut bani să plătească pentru serviciile primite. El a spus că o lasă pe micuţă acolo până se duce să îşi ia portofelul, însă de atunci a trecut o lună şi nu s-a mai întors.

05 feb. 2015, 10:06

Pensionarul din China a beneficiat de mai multe tratamente de relaxare la un SPA din oraşul Kunming, însă atunci când a trebuit să plătească le-a spus angajaţilor de acolo că şi-a uitat banii acasa şi merge să îi ia. Pentru a le arăta acestora că nu minte, el şi-a lăsat nepoata de doar şase ani drept gaj, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A uimit INTERNETUL. Un copil de PATRU ANI, cu PICIOARELE AMPUTATE, dansează fără oprire VIDEO

Inedit este faptul cp de la acel moment a trecut mai bine de o lună, iar micuţa Siyao a rămas în grija angajaţilor de la spa, induioşaţi de povestea ei.

Bărbatul i-a spus angajatului de la recepţie că îşi va lăsa nepoţica drept dovadă că intenţionează să se întoarcă cu banii şi apoi a plecat„, a spus managerul spa-ului, Mee Wang.

Fetiţa s-a împrietenit cu personalul de la spa, care ii asigura haine, mancare si cazare pe timpul noptii, atunci cand centrul de relaxare este inchis.

Citeşte şi Dependenţa de INTERNET, tratată de un TÂNĂR într-un mod ŞOCANT: Mamă, sunt plecat la SPITAL, dar mă întorc

Povestea ei a aparut in presa locala, iar jurnalistii au facut apel la bunicul ei sa se intoarca dupa ea, insa acesta nu a dat niciun semn.