Gestul şocant al unui tânăr! Şi-a ucis fosta iubită ca să îi demonstreze celei noi că o iubeşte şi că îi este fidel

Un bărbat și-a ucis fosta iubită pentru a-i demonstra partenerei actuale că o iubește și că îi este fidel, susțin procurorii din Rusia care se ocupă de cazul halucinant. Tânărul și actuala iubită ar fi ademenit-o pe victimă într-o pădure unde au înjunghiat-o și sugrumat-o mortal.

RomaniaTV.net
22 iun. 2020, 15:06
Gestul şocant al unui tânăr! Şi-a ucis fosta iubită ca să îi demonstreze celei noi că o iubeşte şi că îi este fidel

Aleksey Petrov și actuala lui iubită, Yekaterina Karpova, în vârstă de 20 de ani, ar fi invitat-o pe Anastasia la o petrecere pe 14 iunie, potrivit The Sun. Crima a avut loc în apropierea orașului Suzun, din regiunea centrală Novosibirsk.

Se pare că după ce Anastasia a fost de acord să participe la petrecere, cei doi au condus-o într-o pădure unde au aprins un foc și au început să consumea alcool. Ulterior, Aleksey Petrov ar fi scos un cuțit din buzunar și ar fi înjunghiat-o pe Anastasia în gât de mai multe ori, potrivit mediei locale. Aceasta ar fi strigat după ajutor și ar fi încercat să se ascundă în pădure, dar cei doi au găsit și au atacat-o din nou. Aleksey ar fi înjunghiat-o și în piept iar apoi ar fi sugrumat-o mortal.

Citeşte şi: FOTO O mireasă a fost decapitată de soţul ei, pentru că l-a părăsit la trei zile după nuntă

Acuzatul, împreună cu actuala iubită, ar fi ascuns trupul în tufișuri și s-ar fi întors în oraș unde au dat-o dispărută pe Anastasia. La scurt timp după, autoritățile locale i-au descoperit trupul plin de semne ale unei morți violente. În timpul interogatoriului, Alexsey și Yekaterina și-au recunoscut crima, a anunțat Poliția.

Anchetatorii au declarat că Yekaterina, care are un fiu în vârstă de doi ani, era geloasă pe iubitul ei și Anastasia și ar fi făcut tot felul de scene. Apoi tânărul s-a oferit să o omoare pe Anastasia pentru a-și demonstra dragostea și pentru a opri certurile cu iubita lui.

Cei doi riscă până la 15 ani de închisoare dacă sunt găsiți vinovați.