Gestul şocant făcut de un bărbat care abia ieşise din carantină din cauza coronavirusului VIDEO

Un cetăţean american care tocmai a fost evacuat din Wuhan, China a făcut un gest șocant în timpul unui interviu pentru o televiziune. Având o tuse care îl oprea să vorbească cu repoterul, acesta a băut din sticla de apă a fiicei sale de trei ani, chiar dacă ştia riscurile. 

RomaniaTV.net
29 feb. 2020, 10:04

Frank Wucinski și fiica sa, Annabel, în vârstă de trei ani, au fost evacuaţi din Wuhan pe 4 februarie și au fost plasaţi imediat într-o carantină de 14 zile în baza militară MCAS Miramar din San Diego, fiind suspecţi de coronavirus.

Pe 20 februarie au fost eliberaţi din carantină, iar în timp ce Frank a acorat un interviu televizat, acesta nu s-a putut opri dintr-o tuse ciudată. 

Citeşte şi: Scene şocante într-un supermarket din România! Un client şi-a făcut cumpărăturile costumat în combinezon chimic şi cu mască – VIDEO

În timp ce vorbea, el a fost obligat să ia sticla de apă de la fiica sa, așezată pe poală, şi a băut o gură pentru a-şi reveni, apoi i-a înapoiat-o, în ciuda menționării modului în care virusul mortal poate a fi contagios.

Soția sa, care este originară din China, este încă blocată în Wuhan și acum suferă de o pneumonie care poate fi legată de coronavirus. Aceasta a rămas în China pentru a-l ajuta pe tatăl ei, care a fost internat cu virusul și a murit în timp ce Wucinski și Annabelle se aflau în centrul de carantină din California.

Familia a trăit în China în ultimii 15 ani. Au petrecut două treimi din acel timp în Wuhan, unde locuiește familia soției sale. 

„Din fericire, din câte am înțeles, este contagios, dar rata mortalității este destul de mică”, a adăugat el.