Gestul TERIBIL la care a recurs un bărbat după ce IUBITA nu l-a aşteptat cu mâncare GĂTITĂ când a ajuns acasă

Un şofer de camion din Marea Britanie şi-a ieşit din minţi în momentul în care iubita sa nu l-a aşteptat cu masa pusă în momentul în care a venit obosit acasă după o zi grea de muncă. Astfel, cei doi au început să se certe iar tânăra a ajuns să fie împinsă pe scări, motiv pentru care şi-a rupt un picior şi a fost nevoită să intre în operaţie. Cu toate acestea, bărbatul şi-a primit o pedeapsă pe măsură.

05 nov. 2013, 16:29
Gestul TERIBIL la care a recurs un bărbat după ce IUBITA nu l-a aşteptat cu mâncare GĂTITĂ când a ajuns acasă

Logan Welch, un şofer de camion de 34 de ani din Exter a fost la un pas să îşi omoare iubita pentru simplul motiv că aceasta nu îi gătise cina şi nu îl aştepta cu ceaiul cald pe masă atunci când s-a întors de la muncă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un bărbat a murit după ce GUSTAT din mâncarea GĂTITĂ de SOŢIE, dar femeia aruncă vina pe altcineva

Cei doi au început să se certe, contradicţiile durând pentru mai multe ore. Într-un moment de nebunie, bărbatul şi-a împins concubina pe scări, aceasta prăvălindu-se până jos. Din nefericire, ea şi-a rupt piciorul, având nevoie de o operaţie la cartilagiu, motiv pentru care a stat trei luni cu el în ghips. Ulterior, vecinii au sunat la poliţie după ce femeia s-a târât din casă, urlând după ajutor.

Citeşte şi Cel mai ciudat deces: Bizarul mod în care un BĂRBAT a murit din cauza SCĂRILOR RULANTE de la METROU

Într-un final, şoferul şi-a recunoscut fapta, motiv pentru care va sta nouă luni în închisoare şi va avea de achitat despăgubiri de 2.500 de lire. În acelaşi timp, el nu va avea voie să se apropie de iubită pentru cinci ani de zile.