Gestul uimitor al unui poliţist! O bătrânică a fost dusă acasă cu maşina de poliţie fără să ia amendă

Publicat: Miercuri, 22 Aprilie 2020 14:04 // Actualizat: Miercuri, 22 Aprilie 2020 14:04 // Sursa: romaniatv.net

Un polițist din orașul Năsăud a ajutat o bătrânică în vârsta de 78 de ani, care a plecat în intervalul orar permis de autorități la farmacie și se temea că nu va ajunge acasă la timp.

Bătrâna a plecat la farmacie pentru pastile în intervalul orar permis, însă s-a speriat în momentul în care a realizat că nu ajunge acasă la timp. Un polițist aflat în zona a urcat-o pe femeie în mașina de poliție și a condus-o la domiciliul aflat la aproximativ trei kilometri.

Citește și: BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA 22 APRILIE. 468 noi cazuri de COVID-19 în 24 de ore. Numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 9.710

Un cetățean a surprins momentul și a făcut publice imaginile în care polițistul o ajută pe bâtrânică.

”Și pentru că vreau să vorbim mai mult de normalitate și de solidaritate, azi, bătrânica din imagine (78 de ani), din orasul Năsăud, a fost găsită în zona unei farmacii de către un polițist. Colegul meu a discutat cu ea și așa a aflat că femeia era îngrijorată că nu va ajunge acasă în intervalul orar permis pentru vârstnici. Așa că, polițistul, a urcat-o pe bătrână în mașina de poliție și a condus-o până acasă, aproximativ 3 km., în siguranță. Fotografiile mi-au fost trimise de un cetățean, care a asistat fără să vrea la cele întâmplate. P.S. Nu a fost sancționată! Femeia avea la ea declarația pe propria răspundere” , este mesajul postat pe contul Polițiștii au umor.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8743
RON
31 Oct
noapte 6 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H