Geta Sterp și-a invitat tatăl la nuntă. Mama Geta a avut o reacție neașteptată: „I-am dat dedicație!”

Sora lui Culiţă Sterp s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu. Fiica cea mică a mamei Geta este acum femeie la casa ei. Georgeta sau Getuţa, aşa cum îi spun apropiaţii, l-a invitat la nuntă și pe tatăl ei.

04 oct. 2022, 11:35
Geta Sterp și-a invitat tatăl la nuntă. Mama Geta a avut o reacție neașteptată: „I-am dat dedicație!”

Sora lui Culiţă Sterp s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu. Fiica cea mică a mamei Geta este acum femeie la casa ei, însă mereu a fost o prezenţă hotărâtă, care şi-a spus mereu părerea indiferent dacă a deranjat sau nu.

Citește și Sora lui Culiţă Sterp s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu. Imagini cu cei doi însurăţei: „Ce timp frumos am prins!””

Geta Sterp și-a dorit ca în cea mai fericită zi din viața ei să îi aibă alături pe toți cei dragi, așa că și-a invitat tatăl la nunta în ciuda faptului că mama ei nu se înțelege cu el și nu a vrut să păstreze o relație de amiciție.

În ciuda relației tensionate dintre cei doi, copiii și-au dorit mereu ca părinții lor să îngroape securea războiului. Primul pas l-a făcut chiar Culita Sterp când l-a invitat pe tatăl său la botezul lui Milan, gest care a supărat-o pe mama Geta care și-a dorit atunci să nu mai participe la eveniment. Însă, în cele din urmă, toate s-au sfârșit cu bine, iar cei doi chiar daca s-au evitat, au putut să își facă copiii fericiți.

Și la acest fericit eveniment din viața familiei Sterp a participat tatăl celor patru copii ai mamei Geta, care nu s-a putut abține și a intrat într-un live unde a vorbit despre prezenta bărbatului la nuntă.

„Tatăl miresei este prezent la o alta masa cu niste prieteni de-ai lui. I-am dat eu dedicație, știi că eu sunt pusa pe soții.

Aici sunt cu o sora de-a mea, cu toți nuntașii mei. Fiecare are alegerea lui”, a spus mama Geta.

Geta Sterp a fost îmbrăcată într-o rochie extrem de eleganta, din dantelă, demnă de o soacră mică. Mama fraților Sterp a spus că niciodată nu a  purtat o astfel de rochie pentru că ea nici macar nu a fost vreodată mireasă.

Citește și  Iancu Sterp, dezvăluire în premieră despre iubita lui: „Tot mă întreabă lumea de tine”. Mama Geta este topită după potenţiala noră